Kim-Erlanndsen-NRK-P3-751x350 Foto: Kim Erlandsen NRK P3

Nytt av året er altså endring av dag, fra fredag til lørdag. Det betyr at du får enda bedre tid til å planlegge sommerens første store musikk-begivenhet. VG-lista top 20 på Rådhusplassen, Skandinavias største gratiskonsert.

Du bare må få det med deg! Det er helt i starten på den viktigste årstiden, sommeren som med alle sine muligheter står for døren, hvorfor ikke starte med et smell? Også nytt av året, er at du som publikummer og musikk-elsker kan påvirke artistlisten.

– Du kan faktisk være med på å stemme fram akkurat hvem du vil. VG i samarbeide med NRKP3 vil strekke seg langt for å få tak i den artisten, eller den gruppa som flest har stemt på, innen rimelighetens grenser. Å håpe på Rihanna, U2 og A-ha er utopi. Se på VG-lista, bedøm ut i fra din musikk-smak og stem, stem , stem.

Staysman & Lazz kommer nesten garantert, uansett om det går hele veien i Grand Prix eller ei, låta er allerede lastet ned mer enn 1 millioner ganger på streamingtjenesten Spotify. Imponerende!

Arrangørene er nå i gang med booking av artister for 2015 til den meget populære VG-Lista.

– Det er viktig for oss å vite hvilke artister publikum ønsker at vi skal booke til VG-lista.  Gå derfor inn på VG-lista Topp 20 på Facebook og på Instagram og fortell oss hvilke artister du ønsker deg.  Skriv navn på artister eller last opp videoer der du forteller oss  hvilke artister du drømmer om at skal spille på VG-lista i år.

– Er det opphold og ok temperaturer på den første sommerferie-dagen i juni, kan det komme opp i mott hundre tusen mennesker. Konserten starter kl 19.55 og går direkte i NRK1, NRK3 og på VGTV. Skal du derimot oppleve festen live på Rådhusplassen i Oslo, bør du være tidlig ute for å få en bra plass.

Denne låta ligger høyt opp oppe på VG-lista, «Take me to Church», med vidunderlige Hozier. Den vil skape magi på Rådhusplassen, utvilsomt. Men da må DU stemme den fram.

Kommer du?

 

#vglista.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Her er maten som halverer risikoen for tarmkreft!

Her er maten som halverer risikoen for tarmkreft! De aller fleste vet at det er både klokt og sunt å...

Kjærlighetens uransakelige veier….

Det ble brått slutt etter en voldsom krangel, det var egentlig ikke slik det skulle bli. Men det skjedde, det...

Lukk