Foreløpig holder VG og NRKP3, som er arrangør av sommerferiestarten, storfesten på Rådhusplassen 24. juni, VG-lista Top 20, kortene tett til brystet. Vi aner konturene av tidenes fest, bare husk å møte opp tidlig. 

Det vi kan avsløre allerede nå, er at både Sandra Lyng, Astrid S, Unge Ferrari, samt Marcus og Martinus, Madden, Sabina Ddumba, «The Main Level» og Julie Bergan; alle er spikret til å underholde deg og 70.000 andre musikkglade besøkende. Rådhusplassen vil koke når den første artisten går på scenen ca kl 19:00, men husk Oslo-festen er i gang allerede fra kl 10:00, så har du fri, bruk hovedstaden denne dagen.

Foruten dine favoritt-artister som du har lyttet til fra VG-lista gjennom hele høsten i fjor og våren i år, er VG-lista Top 20 Skandinavias største gratis utendørskonsert. Dette mår du selvsagt bare få med deg, sett av datoen fredag 24. juni i din kalender.

Programledere på Rådhusplassen er p3’s egen Christine Dancke og multikunstner Stian Thorbjørnsen.

ac dc imola 2015

Roberto Trombetta via Compfight

Kan du ikke komme deg til Oslo denne sommerdagen i juni, fortvil ikke. VG-lista fortsetter nemlig rundt om i det ganske land. Her er de øvrige konsertene:

  • Stavanger, 7. juli
  • Bergen, 13. juli
  • Trondheim, 20. juli
  • Førde, 27, juli

Som i fjor, er det Christine Dancke og Abiel Tesfai som skal lede alle disse showene som går etter konserten på Rådhusplassen.

Når du skal på konsert er det ting du ikke skal ha med, og ting det er viktig å ta med for en vellykket kveld.

Husk, det er strenge tiltak som går direkte på sikkerhet. Skal du være i Oslo-sentrum for å gjøre hyss, drit i det. Sjelden er hovedstaden så full av politi og sikkerhetsvakters som på denne kvelden. Ta med masse godt humør, gode sko og regntøy. Paraply, selfie-stang eller laserpenn er forbudt.

Du plikter å lytte til erfarne konsertfolk. Din sikkerhet kommer alltid først, men det er lov å bruke hue.

VG-Lista er et familievennlig arrangement, med fri aldersgrense. Arrangøren gjør mye for at alle skal ha det bra, men det vil bli trangt, det er mye folk i bevegelse, og høy musikk.
Barn må ha tilsyn av voksne hele tiden. Vi anbefaler alle nye konsertgjengere å ta en ekstra titt på punktet sikkerhet.

La Rådhusplassen og VG-lista Top 20 få bli den festen den er ment til å være for alle som møter opp. Husk og spise og drikke godt før du møter opp, men at drikkeflasker ikke kan tas med inn på konsertområde.

Les mer om sikkerhet, regler og arrangementet forøvrig på VG-lista.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kjærlighetens styrke

Kjærlighetens styrke. Husker du det første blikket, det første smilet? Husker du det første kysset og den første berøringen? Den...

Diego Simeone – går til gamleklubben!

En av verdens mest karismatiske trenere, tapte for Real Madrid for andre gang på to år med sitt Atlético Madrid....

Lukk