Lørdag 20. juni, er en av de aller viktigste datoene i året. Både for skoleelever og andre unge som ser en sommer med store muligheter.

I Oslo, på rådhusplassen, sammen med tusenvis av andre likesinnede – velkommen til VG-lista Top 20, er det aller beste du kan høre i fra enorme høytalere, på sommerferiens første dag.

– OnklP, Marion Ravn, Kwabs, Sondre Justad, Gabrielle, NRK P3 via Compfight, (Australias bidrag i Melodi Grand Prix) The Main Level, Silya Nymoen, Margaret Berger og selvsagt Sveriges vinnerlåt, presentert av Måns Zelmerlöw. Dette er bare et lite knippe artister vi har plukket ut.

Ta med deg dine beste venner, spis godt, og ta med nok drikke – møt opp i god tid og la deg forføre i musikkens vold. La Oslo bli ditt første møte med en sommer som kan bli fin, det er faktisk helt opp til deg.

ESC Flash Mob Dance - Åpning av ESC Village

Aktiv I Oslo.no via Compfight

– Husk at dette er aller første gang VG-lista top 20 arrangeres på en lørdag. Det alene vil føre til enda flere tilskuere. Allerede klokka 10 på formiddagen, starter de aller første arrangementene knyttet til VG-lista showet. Et samarbeide mellom VG og NRKP3.

I løpet av en meget underholdende kveld, med svært mange gode artister, er det all grunn til å besøke Oslo-sentrum lørdag 20. juni. Startdatoen for sommeren 2015, en sommer som bør gå inn i ditt minne som en av de aller beste, men det er opp til deg.

– Med all sannsynlighet, kan du som forelder – uansett ikke hente dine håpefulle før Nico og Vinz har framført den siste låta, engang mot midnatt. Den de aller fleste har kommet for å oppleve. «Am I Wrong» er snart publisert en kvart million ganger på musikkvideo-nettstedet YouTube. En stor hit i verden, en elsket låt i Norge.

Trenger du mer info, hvor er Røde Kors? Hvor er toalettene, hvem kan hjelp deg om du trenger assistanse og hvordan kan du bidra til å gjøre opplevelsen på Rådhusplassen – best mulig for deg selv, og de rundt deg?

Her er kan du finne svar!

God fornøyelse!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Orange Is The New Black – Ruby Rose, merk deg navnet!

"Orange Is The New Black", tidenes beste TV-serie, kun på Netflix. En serie for kvinner som liker kvinner, en serie...

Den viktigste ringen – bør du tre på pikken!

Den viktigste ringen - bør du tre på pikken! Menn med respekt for sitt eget sexliv, vet også at riktig...

Lukk