Sortland får besøk av VG-lista top 20,  30 juli. Sortland har vunnet foran en rekke andre steder som har forsøkt å få til dette showet. 

Trondheim får besøk 2. juli, så står Stavanger for tur 9. juli. Bergen 16. juli og Tromsø 23. juli før altså det hele skal avslutte med et gigant-show på Sortland.

Alle som vet å sette pris på god musikk vet å ta en tur innom hovedstaden når sommerferien endelig kommer. Også i år er det stor gratiskonsert i Oslo, selvsagt også i år på Rådhusplassen. Fredag 20. juni er det duket for sommerens vakreste eventyr for mange unge som vil se og høre sine idoler.

Kanskje kommer Isac Elliot i år også?

9257844134_f8b9f6fac1.jpg

Superstjernen Justin Bieber er i ferd med å ødelegge sin egen karriere ved å oppføre seg som en idiot stadig oftere. Da er sjansen stor for at nettopp Isac Elliot er den som tar over tronen som den største stjernen også hos norske ung-piker.

Foreløpig er det ingen publiserte artister for VG-lista Top 20 for i år, men så snart det kommer noen navn på blokka, lover vi å være blant de første til å publisere navnene så du kan se om din favoritt kommer i år.

Et navn vi kan garantere for som deltager, er Norges bidrag i Grand Prix- nemlig Carl Espen Thorbjørnsen som ble stjerne over natta da han vant med låta “Silent Storm”. 10. mai skal han aynge i den internasjonale finalen i København.

http://www.youtube.com/watch?v=1UtCQvbRY20

Det er en tradisjon at årets norske bidrag i Melodi Grand Prix også deltar på VG- lista, det er allerede en god grunn for å ta turen til et sommerlig Oslo 20. juni.

Er du ikke i stand til å kunne reise til hovedstaden for å se dine artist-idoler, fortvil ikke. NRK og VG som i et stort samarbeidprosjekt gjennom mange år, tar med seg hele VG-lista Top 20-sirkuset og reiser rundt om i landet til de største byene gjennom hele sommeren.

Det betyr at det er en stor sjanse for at også du kan få se og høre Isac Elliot og Carl Espen på en scene ikke langt hjemmefra. Det er bare å glede seg.

Hvis VG-lista Top 20 og NRK kjenner sitt publikum, så så sørger de for å få den finske superstjernen til årets viktigste konsert for mange. Hvilken artist er det du håper på å få oppleve på VG-lista Top 20 i år?

Gratulerer til Sortland som vant konkurransen som X-by i har konkurranse med en ekke andre byer!

Foto: Flickr/ NRK P3

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Premier League- mange managere ut!

Tim Sherwood fikk sparken i Tottenham som ventet, Spurs´s andre trener i en og samme sesong, det samme fikk Pep...

Lukk