VG-lista har siden 1998 besøkt Norges største byer. Turneen går i år av stabelen i Oslo, på selveste Rådhusplassen fredag 29.juni med Skandinavias største utendørskonsert.

– På denne scenen har vi sett stjerner som a-ha, Katie Melua, «The Game», «Timbuktu», Kurt Nilsen og Veronica Maggio, blant svært mange andre mindre og større stjerner.  Konserten vises direkte på NRK1.

Dette er en samarbeidsproduksjon mellom NRK TV, NRKP3 og Norges største avis, VG.

Konserten varer i tre deilige sommertimer fra kl 20:00 til 23:00, sett av datoen allerede i dag. Dette bør du absolutt ikke gå glipp av.

Laleh med låta «Some die young» har ligget på VG lista i 12 uker og er nok derfor en selvskreven gjest på Rådhusplassen denne kvelden.

 Flo Rida, Madcon, Vinni, Karp Diem, Donkeboy og Tone Damli Aaberge.

– Det forventes mye mennesker og arrangøren har høyt fokus på sikkerhet, service og trivsel. Når du nærmer deg Rådhusplassen vil du møte kontrollposter bemannet av politi og servicepersonell. Om du vil følge konserten fra det indre publikumsområdet, og ønsker å stå nærmere scenen benytter du Hovedinngang 1.

VG-lista topp 20 er et heldagsarrangement hvor våre samarbeidspartnere inviterer deg til å delta på ulike aktiviteter på dagtid. Aktivitetsområdet åpner kl 12.00 og er åpent frem til konsertstart.

Andre artister som bør vite sin besøkelsestid er populære «Donkeyboy», Vinni med sin «Sommerfuggel i Vinterland» og ikke minst Norges nye yndling «LidoLido».

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4uAksspYalU[/youtube]

Foreløpig er ingenting offisielt spikret, og gjestelisten er foreløpig ikke klar, men hva hadde du sagt om Justin Bieber hadde entret scenen på Rådhusplassen i Oslo fredag 29. Juni?

Følger du godt med på vargas12.com så vil du være blant de første som får vite hvem som skal underholde deg og de 50.000 andre i Oslo denne sommerkvelden.

Se ikke bort i fra at din favoritt faktisk kan være på scenen i Oslo sentrum denne sommerkvelden, overrasker vil komme.

Kanskje kommer Loreen, kanskje kommer Martin Halla, og kanskje kommer Sirkus Eliassen?

Du har en ting å gjøre. Møt opp!

http://www.facebook.com/vglista

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber- «All Around The World» tilgjengelig hos iTunes

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gvwe05SSK_Y[/youtube] Her er det bare å være lyn kjapp og handle allerede nå! Bieber hos iTunes! - Justin Bieber...

Slekt skal følge slekters gang- Barna vår framtid

Noen mennesker velger å ikke få barn, andre prøver i flere år. Noen lykkes, andre adopterer, noen velger å ta...

Lukk