«Farmen» er TV2 reality serie nr 1 i Norge med flest påmeldte og med flest TV seere. Nå er en ny sesong i gang. I løpet av høsten vil vi bli kjent med 14 nye deltagere som skal leve som de gjorde i Norge for 100 år siden.

Foto: TV2.no

– Farmen ligger på Nordre Landmark i Valdres. Der skal deltagerne få oppdrag, fore og holde dyr, samt skaffe seg mat på egen hånd. Ved å løse de gitte oppgaver vil de få sjansen til få en viss sum for godkjent utførelse.

Uten strøm, uten PC, mobil telefon o.a som er svært vanlig for alle nordmenn, skal deltagerne prøve å leve i harmoni med naturen, dyrene og ikke minst med hverandre i 10 uker.

Her er en liten «teaser» om hva som vil møte TV seerne når «Farmen» begynner i løpet av høsten.

Ønsker du å bli kjent med deltageren før serien starter så kan du finne alle 14 med navn, bosted, yrke, sivilstatus og alder her.

7 jenter og 7 gutter skal kjempe om bil, hytte og berømmelse.

Programleder for «Farmen» er som det har vært siden programserie nr 2, Gaute Grøtta Grav. Han er gift og har to barn med en av deltagerne i serien fra noen år tilbake, Silje Hvarnes. Det flotte paret har to jenter sammen.

– Ingen av de som tidligere har vunnet «Farmen» har blitt kjendiser på samme måte som i andre reality-serier. Sett bort i fra den første vinneren, nemlig programleder Gaute Grøtta Grav og hans nå værende kone.  De fant den store kjærligheten da Gaute ledet «Farmen» og Silje  Hvarnes var deltager.

Gaute vant «Farmen» i 2001, Silje vant i 2008 og begge har i senere tid blitt kjent i et nytt program der Silje viste seg som dyktig dyrelege i et program som også ble vist på TV2.

Silje og Gaute fant hverandre på Farmen Foto TV2.no

I løpet av høsten vil du få se hvordan det går  med de 14 deltagerne på den idylliske gården  i Valdres. TV2 sender den svært populære reality- serien for 8. gang.

«Farmen» 2012 vil gå på TV2 mandager, onsdager og lørdager i løpet av høsten i år.

Kilde TV2.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Singel og kåt? Du kan nå nye høyder med enkle grep!

Om man er singel, i forhold eller er friseksuell og har sex med med flere på en gang om det...

Sliter du med å få banklån? Her kan din løsning ligge!

Dessverre så er det norske samfunnet slik at du som singel ikke kan få lån på normal måte om du...

Lukk