Norges beste supportere Foto:vgnett.no

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=83-OdgU2wgY[/youtube]

 

Alle i Fredrikstad husker den grusomme kampen i øsende regn på Fredrikstad Stadion i november 2009

Nå skal dette gjøres opp en gang for alle. Nå i et durabelig lokaloppgjør der begge lag er tilbake i Tippeligaen. Med nesten helt nytt mannskap og ny trener er FFK et helt annet lag enn fiasko kvalifiseringskampen Mot Sarpsborg i 2009.

 

Foto: ffksupporter.net


Martin Wiik alene avgjorde kampen den gang, og den tidligere FFK spilleren er forsatt en meget viktig brikke i det ny opprykkene Sparta-laget.

– Og det er ikke til å komme bort i fra, de blå/ hvite har virkelig imponert så langt denne sesongen, og mest fordi de spiller utelukkende med spillere som har annen jobb ved siden av det å være Tippeligaspillere, som det eneste laget i topp divisjonen så vidt meg bekjent. En bragd i seg selv.


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=pQmcGAOz0Vo[/youtube]

 

Slaget om Østfold er viktig for alle som elsker fotball. Og å slå «særpingane» er viktig for folk i Fredrikstad og omvendt.

– Fredrikstad Fotballklubb har også til tider imponert denne sesongen, og mye av æren skal den hjemvendte sønn Tarik Elyounoussi ha. Og spiss makker Celso Borges har også imponert, men kanskje ikke så markant som han gjorde i opprykksesongen i 1. divisjon der Costa Rica spilleren ble toppscorer.

Slaget om Østfold skal gå på Norges vakreste stadion, der det er utsolgt og garantert stormende jubel etterhvert som målene renner inn riktig vei. Men «Særpingane» har for vane å stikke kjepper i de rød-hvite hjulene og spesielt på nye FFK stadion. Men ikke denne gangen.

Nå er endelig hevnens time kommet, og tre poeng må bli værende igjen i Plankebyen.

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EXv67Eetcj4&feature=related[/youtube]

 

Foto: ffksupporter.net

 

Jeg tror på en jevn kamp der FFK har ballen mest og at Sarpsborg er fornøyd med et poeng. Men jeg tror FFK vinner fordi de får enorm støtte fra Norges beste supportere i «Plankehaugen» og et hevntørstig publikum som ser på dette som den viktigste kampen i hele sesongen. Den må ikke tapes.

Mange mennesker i de to Østfoldbyene jobber med hverandre til daglig på forskjellige steder, og for den tapende part blir det et «helvete» å komme på jobb å ha tapt for erkefienden. Spesielt galt er det nok for folk i Fredrikstad å takle enda et tap for lillebror fra lengre oppe i Glomma…

Derfor forlanges det seier når de to naboene nå braker sammen til kamp.

Heia Fredrikstad!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO – Er du gravid eller bare fet?

Hvis man skal gå ned i vekt, så har jeg hørt at man skal spise fisk. Mye fisk! Og jeg...

Finn deg en kjæreste i sommer!

Det er enorme muligheter for å finne deg en kjæreste i sommer. Det er nærmere 200.000 nordmenn som går å...

Lukk