[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MVUnMtW9ciI&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=epdtWmTWZEU[/youtube]

Hva skjedde i Portugal i byen Praia da Luz som ligger på Algarvekysten mai 2007?

HVEM tok lille Maddie som da var bare tre år? Vet foreldrene noe? Var det planlagt av en pedofil liga? En hel verden lette etter Madeleine McCann i et helt år. Noen leter ennå…

Er hun i live? Blir hun noen gang funnet? Det er alle foreldres verste mareritt, at deres eget barn forsvinner!

Ifølge den britiske avisen The Sun skrev pedofile Raymond Hewlett et brev til sin sønn da han lå for døden. I brevet skal han ha skrevet at han var sikker på at det var en sigøynerbande som tok Madeleine McCann. Helwett mente at banden tjener gode penger på å ta barn fra rike foreldre og selge de til andre par som ikke kan få barn.

Tidligere mistenkt seriepedofil

Madeleine McCain ble kidnappet fra foreldrene Gerry og Kate McCanns hotellrom på Praia da Luz som ligger på Algarvekysten mai 2007. Hewlett ble ifølge the Sun sett i nærheten av åstedet, og på grunn av hans fortid som seriepedofil var han en stund mistenkt i saken.

Raymond Hewlett døde av kreft i april. Han skal ha nektet å møte privatdektektiver som etterforsker saken i lang tid før han døde.

Har ikke gitt opp

Madeleines foreldre har ikke gitt opp håpet om å finne datteren, til tross for at det har gått over tre år siden hun forsvant.

– Vår største bekymring er at folk skulle tro Madeleine var død. Dersom de tror at hun ikke er i live vil ikke folk lete etter henne lenger, sa Kate McCann under en pressekonferanse sent i fjor.

Finn Madeleine

Det har blitt opprettet en egen nettside som skal fungere som et forum for de som leter etter Madeleine McCann. Her kan man se bilder av personer poliet er interesserte i å finne, samt se bilder av hvordan Madeleine kan se ut i dag.

En trist historie der et uskydlig barn sov i sin seng for deretter å være sporløst forsvunnet- En av tidenes største forsvinningssaker var et faktum. Og en leteaksjon verden aldri hadde sett maken til hverken før eller siden ble satt i gang. Og Madeleine er forsatt forsvunnet…

Kilde TV2.no

http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/-jeg-vet-hvem-som-tok-madeleine-3279525.html

http://www.findmadeleine.com/index.html

http://www.forbarnasbeste.no/

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Avslører USAs militære hemmeligheter med den ene hånden

Og tafser på damene med den andre... Eller er det "plantet" problemer på mr. Assange? Svensk påtalemyndighet har besluttet at Wikileaks...

Terje Riis Johansen felles av monstemaster rot?

  Monstermasthåndteringen har presset oljeministeren inn i et hjørne, men de utenlandske ekspertene som skal lede Hardanger-utvalgene, avviser at de...

Lukk