[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gmzVzb-ZLXA[/youtube] 

TV2´s smellvakre værmelder er forelsket og tydelig lykkelig med kjæresten Magnus Due-Tønnesen.

I april kom også nyheten om at hun nå har funnet seg en ny kjæreste ved navn Magnus Due-Tønnesen (27), som jobber i produksjonsselskapet Dinamo. Mandag kom de to sammen på TVNorge-fest, til stor glede for de fremmøtte pressefolkene.


Det var i forbindelse med premierefesten til programmet «4-stjerners reise» at Isabella og Magnus ankom hånd i hånd – smilende – på den røde løperen. Og til Seher.no legger ikke Vær-Isabella skjul på at hun er glad for at hennes forholdsvis nye kjæreste er såpass flink til å ta seg av hennes lille datter, Filipa (5).

– Han er veldig veldig flink med Filipa, hun har vært dritheldig. Og ikke minst: Magnus har vært dritheldig som har fått to stykker, smiler hun.

I «4-stjerners reise» drar Isabella på tur til Los Angeles sammen med den tidligere fotballtreneren Tom Nordlie, komiker Kristian Valen og den tidligere håndballspilleren Susan Goksør Bjerkrheim. Hvordan den turen arter seg, får TV-seerne svar på først neste uke.

En direkte nedtur at Tromsøjenta gir seg som værmelder ved nyttår- TV2 blir en attraksjon fattigere-

Kilde

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10019969

http://www.tv2underholdning.no/gkn/slik-sjekket-kjaeresten-opp-isabella-martinsen-3283099.html

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Stargate tar stjernene til himmels

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jjZD63BWKgA[/youtube] Stargate, eller duoen Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen som de egentlig heter. Masseproduserer poplåter til de største...

Hva skal du bli?

Har du planene klare? Hva du skal bli når du bli stor? Jeg ønsket veldig å bli politi men gav...

Lukk