[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rBiB0L1fUXk[/youtube]

– Jeg så videoen på Al Jazeera. Jeg sov ikke hele natten og følte meg ydmyket og frustrert, sier Ihsan al-Dababsi (35) til nyhetsbyrået AFP.

Det var i 2007 at hun ble pågrepet og plassert i et interneringssenter på Vestbredden. Bundet og med bind for øynene ble hun plassert oppetter en vegg, mens en smilende sersjant danset magedans ved siden av.

Det kan se uskyldig ut, men dette er uansett ærekrenkende og statsminister Netanyahu sier rett ut at dette er en skam for hele Israel-

Statsminister Minister Benjamin Netanyahu uttalte seg onsdag for første gang om videoklippet der en israelsk soldat ydmyker en kvinnelig palestiner.

Sekvensen er lagt ut på YouTube, og viser soldaten danse rundt kvinnen – som er bundet på hendene og har bind for øynene – mens han forsøker seg på en form for magedans med kolleger som heier og skråler i bakgrunnen.

– Disse handlingene og disse videoene er pinlige for IDF (den israelske hæren) og for staten Israel, sa Netanyahu onsdag, ifølge avisen Haaretz.

Opptaket er bare et av flere som har vekket reaksjoner både i Israel og verden forøvrig.

– Dette skader oss alvorlig internasjonalt. IDF er en av de mest moralske styrkene i verden og behandler fanger med respekt. Å ydmyke dem er ikke en metode for det jødiske folk eller staten Israel, sa han.

Israelske militære beskriver saken som en isolert hendelse som vil bli etterforsket. Den palestinske selvstyremyndigheten mener på sin side at hendelsen slett ikke er enestående og at den gjenspeiler «okkupantenes syke tenkemåte».

Hva er det med Israelske soldater? Hva slags søppel er det egentlig? Jeg må innrømme at jeg ikke er sjokkert lengre over Israelske soldaters oppførsel- Hvis det finnes noe som kan rangeres som annenrangs mennesker- slik nazistene gjorde i sin tid- så må vel Israelere generelt og Israelske soldater spesielt- komme under den kategorien vil jeg mene.

Statsminister Netanyahu har ikke bare konflikten med Palestina å bry seg om- han har mye å ta tak i interne rekker også!

USA og Israel er to hender i samme ræv! To nasjoner som er roten til mye djevelskap og drit på kloden-

Kilde VG.no og Aftenposten.no

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3844943.ece

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=10025039

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Solskjær snart klar som Moldetrener?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=HcSt08-Qy50[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rvoNyqLEzb4[/youtube] En av Norges beste spillere gjennom tidene med en enorm suksess og poPularitet i Manchester by for Manchester...

Søk jobb i Forsvaret

I det norske forsvar får du virkelig utfordringer å bryne deg på- Med gode lønnsbetingelser og meget gode videreutdannings muligheter...

Lukk