[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=r2ozuCXpVJY[/youtube]

Alle fjortisers våte drøm- fløtepusen Justin Bieber har kommet i stemmeskiftet å må derfor søke gode råd. Og siden unge Bieber tjener enorme summer på pipestemmen sin så er ikke det noe stort problem å fikse-

Verre er det om ikke stemmen blir like populær etter operasjonen-

16-årige Justin Bieber står nemlig midt oppe i enhver barnestjernes mareritt. Det spørs om «gutten med jentestemmen» får en noe annen karakteristikk i årene framover.

Gutten med luggen har hatt en eventyrlig suksess etter å ha blitt oppdaget på YouTube av Scooter Braun som senere ble hans manager-

Bieber har også spilt inn en meget populær video sammen med Usher, og han er ofte sett sammen med langt eldre og sexye damer som Kim  kardashidan og Cheryl Cole m. fl.

– Justin har utviklet seg fysisk litt tregere enn de fleste andre gutter, og det begynner å høres på stemmen hans først nå, skal en kilde ha uttalt ifølge ShowBizSpy.

Bieber og Usher

Med albumet «My World» fra 2009, ble han den første artisten noensinne til å syv låter fra en debutplate inne på den amerikanske Billboard Hot 100-lista.

Jeg er overbevist om at den unge smørsangeren kommer over tapet av pipestemmen og gjør sitt beste album noen sinne, når han etterhvert utvikler en mer mandig stemme. Og jeg er også sikker på at populariteten fortsetter-

Justin Bieber er nå blant verdens mestselgende artister, og oppstyret rundt fløyelsstemmen fra Canada tar ingen ende.

Flere opptredener har blitt avlyst på grunn av voldsomme publikumstilstrømninger, og flere fans er blitt skadet i folkemengdene.

Er du derimot dritt lei av å se Biebers ansikt over alt, sjekk ut denne:

http://www.nrk.no/lydverket/lei-av-justin-bieber/

Vargas

Kilde

http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.7403990

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fryser du? Kulden er farlig!

  I skrivende stund er det 19 minus i Oslo- da bør man kle seg godt for ikke å fryse....

Dødsstraff mer aktuelt nå?

Hva skal til for å hugge hodet av et annet menneske? I rus er en ting å ha det som...

Lukk