[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x9lwvImJqT0&feature=related[/youtube]

Om det er bomber som ble sluppet over Nagasaki og Hiroshima- Eller fly som kjører inn i skyskrapere, eller annen terror galskap. Grusomme hendelser har skejdd og kan skje igjen. Kan vi la det skje igjen?

Er ondskapen og galskapen hånd i hånd- og så sterk at den er i ferd med å ødellegge kloden en gang for alle?  

Det er så mye krig og terror at det er lett å bare gi opp- la djevelen selv få forsyne seg, bare ta over hele greia? Eller skal det kjempes? Skal vi som føler vi er på » riktig » side kjempe for vårt land, vår planet?. De som mener at det å drepe er feil, bør kjempe for at ikke terror og råskap få ta over all makt!

CNN meldte først at man har funnet en bombe på et fraktfly under en mellomlanding i London. Flyet var på vei fra Jemen til Chicago.

Ifølge CNN overvåker myndighetene nå alle fly på vei fra Jemen til USA. Med andre ord kan det tyde på at man ikke har konkrete mistanker mot flyene i USA, men at man sjekker dem på bakgrunn av episoden i England. Dette er dog ikke bekrefet.

Mye tyder på at etteretningen i USA har fått snusen i noe men de vet ikke helt hva- Det kan med andre ord smelle i nær framtid, og man skjønner av dette at det beredskapen er satt til høyeste nivå i USA-

Følg siste nytt her: http://live.cnn.com/

Og i Sverige er det full forvirring angående arestasjoner angående et planlagt terrorangrep på kjøpesenteret Nordstan i Gøteborg- Terroren kommer nærmere- Kan det skje i Gøteborg kan det vel skje i en norsk større by også?

På ukens største handledag skal de terrorpågrepne i Sverige ha planlagt å sprenge landets største kjøpesenter.

Ifølge Expressens lokalavis GT skal en person ha overhørt trusselen i samtale mellom to andre personer, og varslet politiet. En lastebil med eksplosiver skulle detoneres ved kjøpesenteret Nordstan, ifølge avisen. Politiet har ikke gått ut med noen opplysninger om dette.
Politiet i Göteborg er i dag i høyberedskap. Det er sendt store politistyrker ut i Sveriges nest største by i lørdagsrushet.

– Dette er for å gjøre politiet nok synlig i byen, sier Åhman.

Er du redd for alvorlige terrorhandlinger der du bor eller i større byer i Vestlige land?

Måtte galskapen ta slutt!

%

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kyss med den munnen du har

For å få orgasme- Nei vel. Synd for jentene tenker jeg, men de gjør jo det. I hvertfall i fantasien!...

VIDEO- Sarah Palin kan bli USAs neste president

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NrzXLYA_e6E[/youtube] Og i såfall bli historiens første kvinnelige amerikanske president- Sjansene er som man kan forstå av videoen kun hypotetiske....

Lukk