[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w9HAE3pXiEo[/youtube]

Jeg mener det alt for lite sex på TV, men dette handler ikke så mye om sex. Men fyll, tull og tøys og et vulgært språk som ingen er interessert i-  Jeg synes det er helt riktig av de involverte TV sjefene og IKKE sende dette mølet, og jeg tar med et videoklipp av noen av jentene i serien til skrekk og advarsel. Dette beriker ikke TV  kvelden for noen vil jeg tro-

Skandaleserien «Kungarna av Tylösand» har skapt overskrifter allerede før den har kommet på svenske TV-skjermer.

Rønningen sier han bare har sett litt av TV-serien som har premiere på svensk Kanal 5 åttende september, men at han satt igjen med mange spørsmål.
– Uansett hva slags TV-program du lager så må du bruke hodet i klipperommet. Det mest kontroversielle i «Paradise Hotel», for å ta vårt program, har forblitt i klipperommet, sier programdirektør Trygve Rønningen i TV3 til VG Nett.

– Da TVNorge brøt grenser med «BigBrother» for mange år siden, så traff det bredt fordi publikum ønsket at grensene skulle brytes. Man kan ikke fortsette å bryte de samme grensene med mer sex og alkohol, sier Bergestuen.

– Det finnes en grense for alt, også på TV, mener Rønningen, som er svært tvilende til at TV3 ville vist «Kungarna av Tylösand» i Norge.

Heller ikke TV-sjef i NRK, Arne Helsingen, ville gitt klarsignal for en slik serie. Rønningen får støtte av kommunikasjonsdirektør Svein Tore Bergestuen i TVNorge.

Er det ikke nok dårlige reality serier om vi ikke skulle måtte se på dette i tillegg- Takk til Rønningen og Bergstuen for kloke og riktige valg-

Kilde VG.no

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10044817

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10017733

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO-Koranbrenning mot sin hensikt

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EuknlXKnev4[/youtube]  Hva ønsker Florida prest  Terry Jones å oppnå med en slik markering? Eneste han oppnår er enda større splittelse...

Fra kåt til Orgasme

  Å  onanere er noe alle gjør, men veldig få snakker om. Kanskje spesielt i Norge der det ikke er...

Lukk