[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=fWdnM10rDNw&feature=related[/youtube]

Politiet sikret seg flere funn under ransakelsen av 38-åringens bolig. Men hva politiet fant utover våpenet vil de ikke oppgi.

– Vi vil ikke bidra med noen fasit til noen, sier Börje Sjöholm til avisen.

Og politiet vil ikke slå seg til ro med dagens arrestasjon av det de mener er den hovedmistenkte og trappe ned på overvåkingen i Malmö.

– Politiets økte nærvær i Malmö vil fortsette, det samme vil den brede etterforskningen, sier Ulf Sempert, politimester i Malmö.

Mye tyder på at » Lasermannen » ikke skjøt for å drepe- Og politiet fortsetter etterforskningen med full styrke-

Kriminolog Jerzy Sarnecki sier politiets opplysninger om den pågrepne var som forventet.

– Beskrivelsen høres typisk ut med tanke på den type lovbrudd han er mistenkt for. En ensom, mystisk og våpeninteressert mann, sier Sarnecki til Aftonbladet.

Han mener det er en type personlighetsforstyrelse som ligger bak slik oppførsel, en slags tvangsmessig personlighetsforstyrrelse.

Inntrykket deles av Leif GW Persson, svensk kriminolog og forfatter.

– Om det er han, så er han erketypisk. Det kan tyde på at politiet har rettet fokuset på på en slik profil og undersøkt om noen i området stemmer med beskrivelsen – en «odd» type med våpenlisens. Om lisensen viser seg å stemme overrens med våpenet som er blitt brukt, er det bare å gå til pågripelse, sier Persson.

Ifølge politet har mannen lisens for to våpen, noen som ifølge Mikael Rying kan tyde på at 38-åringen er medlem i en skyteklubb.

Rying tror ikke mannen har skutt for å drepe, i såfall er han en meget dårlig skytter.

– Det kan være at gjennomtenkt at han ikke har skutt for å drepe, det kan være han kun har villet skremme opp innvandrere fra å komme til Sverige.

Mye tyder på at gjerningsmannen har hatt rasistiske undertoner, ettersom alle ofrene kan kobles til, eller har, innvandrerbakgrunn.

I dag tidlig, søndag 7. november, fikk Lang Conteh en melding fra en venninne om at politiet hadde pågrepet en mann, mistenkt for en rekke skyteepisoder i byen.

– Jeg håper det er han, for denne skytteren må stoppes, tenker Conteh.

For 41-åringen fikk episoden alvorlige følger.

– Jeg lever i konstant frykt. Jeg tør nesten ikke gå ut. Jeg elsker å sykle med barna mine, men jeg tør ikke lenger. Det er ikke sikkert jeg blir tryggere selv om den pågrepne er gjerningsmannen. Nå vet jeg at noen plutselig kan forsøke å drepe meg uten grunn. Det kan skje igjen.

Det er liten tvil om at angrepene fra » Lasermannen » har rasistisk undertoner. Befolkningen i Malmø venter spent på et gjennombrudd i form av en innrømmelse fra 38 åringen, eller at politiet finner så sterke bevis at de har en sak de kan gå videre med-

Det er ikke 100% sikkert at det er riktig person som er arrestert ennå…

Kilde

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3893757.ece

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10010557

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Justin Bieber pop på YouTube

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4[/youtube] Unge Biebers middels stemme og artisteri med låta " Baby"  er vist på YouTube hele 378 millioner ganger! En helt...

VIDEO- Skuddene i Malmø

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iEMXaTktUfA[/youtube]  Hvis dette skjer i Sverige så kan det selvsagt skje i Norge også. Og vil noen ha slike...

Lukk