Klippet fra filmen » The girl with the dragon tattoo»  viser tydelig at det er mange likhetstrekk med originalfilmen, heldigvis. Og det skulle bare mangle. Mange millioner mennesker har lest mange millioner bøker av trilogien til Stieg Larsson. Og enda fler har sett de fantastiske filmene basert på de eventyrlig spennende bøkene.

Nå er den amerikanske utgaven snart klar, og det med Rooney Mara og Daniel Craig som henholdsvis Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist.

For de fleste som har sett den svenske utgaven så vil nok Lisbeth Salander være Noomi Rapace som skal ha mye av æren for at filmene ble en suksess verden over.

Men Rooney Mara er en glitrende skuespiller gir filmelsker historien på nytt, men på sin måte i sin skikkelse av Lisbeth Salander.

I rollen som Millenium gründer ser vi Daniel Craig fra 007 James bond, som Mikael Blomkvist.

Filmen ble spilt inn hovedsaklig i Sverige i fjor, men David Fincher og co gjorde også opptak av en scene på Gardermoen 19. april.

Stellan Skarsgård spiller rollen som Martin Vanger.Robin Wright, Christoper Plummer, Joely Richardson, Steven Berkoff, and David Dencik er andre medvirkende i den amerikanske utgaven av » Menn som hater kvinner».

Filmens regissør er David Fincher.


«The Girl with the Dragon Tattoo», som blir markedsført som årets «feelbad» film, har USA-premiere i desember.

Om du ikke har sett originalfilmen eller ikke lest bøkene så har du gått glipp av god krim. Jeg anbefaler å lese bøkene først, og så se filmene.

Jeg gleder meg til å se Finchers film om Lisbeth Salander. Enda det vil være Noomi Rapace som er Salander for meg. Det var hun som gjorde trilogien.

Vargas

Kilde

http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10094643

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Rihanna sjokkerer i ny musikkvideo

- Hun har en gylden mulighet til å sende en viktig beskjed til kvinnelige ofre for voldtekt og mishandling. Istedenfor...

Organdonasjon- ditt ja redder liv

    Om ulykken er ute og ingenting kan gjøres for å berge livet, da kan det stå om minutter...

Lukk