[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p3SLkxeNQBI[/youtube]

Minka Kelly- skuespiller og vakrest i verden- i hvertfall i følge magasinet Esquire-

Tidligere var Cheryl Cole på toppen men er nå skjøvet ned av den deilige brunetten-

Denne kåringen er ikke den første Cheryl Cole har toppet i det siste. Britiske FHM utnevnte nylig 100 av verdens mest sexy kvinner i 2010. Og på listen troner Cole. Hun slår dermed ut andre skjønnheter som Megan Fox og Marissa Miller- De 10 mest sexye er:

1. Cheryl Cole

2. Megan Fox

3. Marissa Miller

4. Frankie Sandford

5. Keeley Hazell

6. Kristen Stewart

7. Kelly Brook

8. Adriana Lima

9. Jessica Alba

10. Abbey Clancy    

Asså, jeg kjenner ingen av dem jeg, men hun CHERYL, som iflge mannebladet FHM er verdens mest sexye- hun skulle jeg nok ha villet bli bedre kjent med hvis muligheten bød seg. Dvs- det er lett å være tøff i trynet når hun er langt unna. Hadde jeg møtt henne så hadde jeg vel ikke fått stotrett fra mer enn et » Hi there Cheryl» eller noen annet dumt å si! 

Men sannheten er vel at uten sparkel og lim, og uten millionene hun bruker på klær sminke, make up osv, så lukter det like mye møk etter at hun har vært på ramma som alle oss andre dødelige- helt sikkert!

Men unge Cole er ikke bare blendende vakker, men hun er også en smarting redrørende forretninger, hun er stor låt skriver i Storbritania, enda større artist ( er på topp på VG- lista i skrivende stund med låten Fight for this love) hun er danser, skuspiller og TV- stjerne! Snakk om dame med suksess! Jeg skjønner jo at hun er på listen ove de vakreste på alle lister, veldig godt skjønner jeg det…. gjør ikke du?

Hvert år kårer en rekke magasiner den de anser som verdens mest sexy mann, eller kvinne. Esquire har kåret verdens mest sexy kvinne siden 2004. Den gang var det Angelina Jolie (35) som stakk av med tittelen.

Siden den gang har Jessica Biel (28), Scarlett Johansson (25), Charlize Theron (35), Halle Berry (44) og Kate Beckinsale (37) gått til topps i kåringen til det populære mannebladet.
Men nå er det altså smellvakre Minka Kelly som regjerer- Forståelig det også….

 Men hun var altså ikke på listen over topp 10 engang for bare 6 mndr siden, så det kan være håp for flere å komme på denne listen-

Når finner vi en norsk skjønnhet på denne listen?

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10033757

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Feirer du 1. Mai?

1. mai er arbeidernes internasjonale kampdag, og siden 1947 har den også blitt regnet som offentlig høytidsdag i Norge. Men...

Universet, hallo, er det noen der?

    Universet er alt som eksisterer; universet er tid og rom alle former for materie, energi og bevegelsesmengde samt de fysiske lovene og...

Lukk