Den siktede terroristen Mulla Krekar gikk direkte i strupen på TV2 da TV kanalen ønsket en kommentar på dommen han ble tildelt i tingretten nylig. Krekar var på vei ut av TV2-huset på Karl Johan i Oslo etter et intervju med TV-kanalen al Jazeera,  da han slo løs på fotografen. Kameraet kom tydelig til skade, opplyser TV2.

Da Krekar etter intervjuet med den arabiske TV-kanalen, det eneste intervjuet mullaen ga etter dommen,  var på vei ut fra TV 2s lokaler, ble han spurt om han ønsket å gi noen uttalelser til TV 2.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mYWHN6ERfbw[/youtube]

Mulla Krekar har allerede kostet norske skattebetalere en formue siden han kom til Norge.

Det var Frp-leder Siv Jensen som anmeldte et av forholdene Krekar i går ble idømt fengselsstraff for, mens Høyre-leder Erna Solberg er en av de fire Krekar nå er dømt for å ha truet. Begge er glade for dommen og sier det er viktig at ingen kan true seg til opphold i Norge.

Like før han går ut døren mot Karl Johans gate, snur han seg brått, etter at TV 2s reporter spør ham om hva han synes om dommen han fikk.

Han tar med venstre hånd først tak i mikrofonen til reporteren og slår sekunder etter med høyre hånd til kameraet, som får tydelige skader etter slaget.

I følge TV2 vil TV kanalen anmelde Mullaen for angrepet.

Det kan bety at vi må beholde terroristen ytterligere i noen måneder.

Norske myndigheter har vedtatt at Krekar skal utvises fra Norge, men mener at han vil risikere tortur og dødsstraff hvis han returneres, det argumentet holder vel ikke stikk lengre. Nå bør noe gjøres!

De aller fleste nordmenn er rimelig lei av å høre om denne mannen som selvsagt brude vært kastet ut lenge før alle andre asylbarn, feks.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Går du til legen så snart du kjenner deg litt tufs?

Løper du til legen bare du kjenner deg litt tufs, eller blir du slept inn på legekontoret av din bedre...

Lukk