[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SB43ZmIWeQU[/youtube]

At NRK er så visjonære at de tar ungdommen på alvor og sender et opplysningsprogram som går direkte på sex synes jeg er veldig fint. Alt for mange unge har et forskrudd syn på sex, som de har fått gjennom dårlige filmklipp på nettet.

 Programlederne Pia, Marie og Thomas i NRK-serien «Trekant» tror både unge og litt eldre kan plukke opp nyttige sextips hvis de ser på programmet.

SEX OG NYTELSE

 

Det er litt av hvert å bruke om driftene og lystene tar overhånd, og i fruktdisken er det masse å velge mellom. Det er bare fantasien som setter en grense for hva du kan bruke!

Og ikke vær blyg, det kan være vel så spennende å ta fatt på purren, squashen, bananen eller annet du finner for hånden-

En gulrot her, og en agurk der – noen små tilpasninger og så har du et sexleketøy.

Det er kanskje litt for spennende å ta turen innom den erotiske butikken på hjørnet.

Da er det bare fantasien som setter grenser for hva du kan finne av leketøy i hjemmet.

I en avstemming på danske Ekstrabladet (ekstern lenke, dansk) kommer det frem at en gulrot eller en agurk kan være så mye mer enn mat i magen.

– En agurk eller gulrot kan plutselig oppleves som noe mer enn en grønnsak, sier ekspert på sexleketøy, Joan Pickering, til avisen.

«Nød lærer naken kvinne å spinne»

Før brukte danske kvinner tusenvis av kroner på sexleketøy på homeparty til seg selv og eventuelt partneren.

Det er en trend som er i ferd med å snu, mener eksperten. Å kjøpe sexleketøy betraktes på mange måter som luksus.

Når lommeboken blir slank, er det på tide å finne frem kreativiteten.

Bruk kondom og styr unna toer’n

For å unngå infeksjoner er det anbefalt å be ditt alternative leketøy om å bruke kondom. Da slipper du å pådra deg sykdommer og skader.

Eksperten anbefaler også bruk av oljer eller glidekrem som får leken til å skli noe lettere.

Pickering anbefaler ikke å bruke alternative leketøy analt. For om agurken brekker, eller plutselig forsvinner inn har du et flaut møte med legevakten i vente.

Sex er best når man deler det med noen man er glad i, ikke nøl med å foreslå for partneren din kreative løsninger med leketøy. Det kan bli bli både deilig og morsomt-

Man blir ikke fornøyd før man tør å prøve ut sine fantasier. Sexlivet er viktig for de fleste. Om man er alene eller i parforhold så er det en stor fordel at sexlivet går på skinner.

Prøv noe nytt, gjør spennende og nye ting sammen. Gi av deg selv til partneren. Overrask med et nytt og sexy antrekk. Eller fjern alt hår uten å si noe, hvis du ikke har gjort dette før. Bruk fantasien!

Det er psykologiprofessor Bente Træen ved Det helsevitenskapelige fakultet på Universitetet i Tromsø som har forsket på nordmenns tilfredshet med eget sexliv.

Træens tall viser at 58 prosent av norske kvinner med lavere utdannelse er fornøyd med sitt sexliv, mens bare 46 prosent av kvinnene med universitetsutdannelse kan si det samme.

Ikke overraskende klagde de misfornøyde mennene i undersøkelsen på manglende sexlyst hos sin faste partner. Tidligere forskning Træen har gjennomført viser imidlertid at personer i faste forhold er langt mer tilfredse med sexlivet enn single.

Det er ingen overraskelse at gutter vil ha mer sex enn jenter… kanskje gutta skulle gnipe igjen en ukes tid bare får å se reaksjonen. Bare si nei engang…. Nei, jeg tenkte meg vel det….

 For tjue år siden så var det nok litt hysj hysj om at husfruen hadde soveromsskuffen smekkfull av diverse leksaker, som hun kjøpte litt små brisen i en luguber sexshop i Danmark på 70 tallet.

Men i 2010 så har mange, og som sagt mange flere enn du tror- gått et skritt videre og tatt inn naboen på besøk, og denne gang ikke for en kopp kaffe og et par tørre mariekjeks. Neida, rett og slett for å bytte partner seg i mellom, alle koser med alle og ikke minst menn koser seg i mellom mens jentene ser på! Og du skal ikke se bort i fra at det kommer enda flere som vil være med på moroa. Gruppe er også utbredt, til og med i trauste Norge skjer dette altså. » Par søker par» sidene på diverse nettsider når nye rekordtall for hver uke som går-

 

NRK TAR ET SKRITT LENGRE

 

-Trekant på NRK er et program for ungdom fra 18 til 24 år, men sees av både yngre og eldre- Det første programmet var bare ren info- Bare vent til neste program, da skal Pia, Maria og Thomas på pornofilm innspilling- Makan!

Tenk om vi får sett en pupp…

Kilde VG.no

 http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10034502

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10017328

 

Kilde klikk.no

http://www.klikk.no/helse/samliv/article455087.ece

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kungen får smell på pungen

  I Stockholm har det kommet en bok der svenske kongen har blitt stilt til veggs med knallharde påstander om...

VIDEO- Aylar fra underdog til storfavoritt

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=YFiuHnQ5hJk[/youtube] Aylar Lie er en av de peneste jentene i hele Norge med sitt mørke flotte utseende- Visste du...

Lukk