ADVARSEL OM SVÆRT BRUTALE SCENER I NOEN AV DISSE VIDEOENE!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bGvQNlu_Nzg[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=cDpsiIXOC4Q[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Flh_-D4SX9w[/youtube]

I Pakistan er ikke et menneske verdt 5 sure sild, og det såkalte politiet dreper først og spør etterpå. De skyter, for å drepe, og de torturer kvinner og barn om nødvendig. Ingen rettergang, er du på feil sted til feil tid så blir du skutt og drept. 

– Hvordan kan dette skje? At to mennesker bli slaktet på åpen gate med såkalt politi som vitner? Er det virkelig sånn at et menneskeliv ikke er noe verdt? Jeg må si jeg er mildt sagt sjokkert, provosert og forbannet av slike barbariske hendelser. Her bør det jo være enkelt å finne de skyldige. Nei det går jo ikke for lovene styrer jo almuen selv….

Med flere hundre mennesker som tause vitner, ble to tenåringsbrødre slått i hjel med stokker på et torg i Pakistan forrige søndag. Helt fremst sto politiet.

Foto: TV2.no

Den usedvanlig brutale videoen, som både er vist på nasjonalt fjernsyn og publisert på Youtube, har skapt sterke reaksjoner i Pakistan.

Det bor mange tusen pakistanere i Norge, kanskje noen av de kan forklare årsaken til den ekstreme brutaliteten som råder i det digre fattige landet.

Er pakistanere mer rovdyr enn mennesker, er de mentalt tilbakestående så de ikke har de sperrene som de fleste andre mennesker har? 

Det er stor sjanse for at dette fortsetter, om ikke omverdenen gir beskjed om at slakting av mennesker aldri kan aksepteres uansett handlinger de skal straffes for. 

Eller er den brutaliteten som her vises fra såkalt Pakistansk «politi» nødvendig for å holde ro og orden? Neppe!

USA legger sterkt press på Pakistanske myndigheter for at de skal slå ned på Taliban-virksomheten i grenseområdet mot Afghanistan, og landet for øvrig. 

I en rekke tilfeller har USA tatt saken i egne hender og angrepet opprørere på den pakistanske siden av grensen. Det amerikanske forsvaret eller etterretningsorganisasjonen CIA har i de fleste tilfellene ikke påtatt seg skylden for angrepene.

Problemet er at de pakistanske myndigheter ikke har kontroll på eget politi, og Taliban utgir seg for å være regjeringssoldater og politi, og dreper for fote.

Dette er noe det internasjonale samfunn ikke kan sitte å se på!

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hushovd og Northug- To av verdens beste

Petter Northug blant de beste i verden på ski- Thor Hushovd blant de beste i verden på sykkel Thor Hushovd...

Sommerferietips til alle!

Det er ikke alltid like lett å finne på hva man skal gjøre og hvor man skal reise i sommerferien,...

Lukk