[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DQ-EKgdioJQ[/youtube]

Som seg hør og bør. Det er intriger i fleng i årets sesong av «Paradise Hotel», underholdning til almuen fra TV3 altså.

Favoritter er det tidlig å snakke om, men kan Kristian være blant de siste som må reise i fra Mexico? Og kanskje Iselin?

Kristian René er en nordnorsk casanova som er bortskjemt med oppmerksomhet fra damene. Han har tatovert jentebryster på armen. Kristian René ser på seg selv som en empatisk type. Han liker seg godt på dansegulvet og beundrer Robbie Williams.

Iselin har tidligere vært med på sjekke-programmet Dagens mann på TV3, men hennes store drøm er å være med på nettopp «Paradise Hotel», og hun er med for å vinne!

«Paradise Hotel» er den reality serien på TV som mange elsker å hate. Allikevel er det blant de mest sette og populært blant unge voksne. Det er forståelig fordi de er nyskjerrig på livet. Nyskjerrig på andre unge voksne som forelsker seg, sjekker, dumper og krangler med andre, både kvinner og menn.

Man får en smak av hvordan det er å leve tett på hverandre over lang tid. Selvsagt er det spennende for ungdomen.

Mer enn 5000 meldte seg på denne gangen, det forteller litt om populariteten.

Triana Iglesias Foto: TV3.no

 

For de som ikke liker å se fulle, vulægre og kåte mennesker er det jo bare å slå av eller skifte kanal. Det er ingen hemmelighet lengre at denne serien er smekkfull av intriger, forelskelse, sex og sjalusi.

Det gir som kjent en viss underholdningsverdi.

 

Vargas

 

Kilde

http://www.tv3.no/

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Justin Bieber offentliggjør sin turnéliste på Twitter

På Twitter skirver Justin Bieber sent 2. april at det er like før hans #BELIEVETOUR blir offentlig gjort. Han skriver videre...

Trøtt om morgenen eller kvelden?

Asså, jeg er av og til så trøtt om morgenen at jeg sliter med å komme meg opp. B- menneske...

Lukk