Sverige er fortsatt favoritt, men Norge og Tooji er en av de store outsiderne. «Hele» nasjonen heier på «Stay» og håper på norsk suksses og seier i melodifestivalen for 4. gang.

– Lørdag ble Tooji først overrasket av den norske delegasjonen. Da han trodde han skulle på et intervju med internasjonal presse, ble han overrasket med blomster og bursdagssang av danserne, Per Sundnes, Marte Stokstad og resten av NRKs gjeng.

– Deretter hadde hans manager og den kypriotiske delegasjonen samarbeidet om en ny overraskelse – Kyprios håp Ivi Adamou kom nemlig med kake til hele Norges bursdagsbarn.

Tidligere norske vinnere er:  Hanne Krogh og Elisabeth Andreassen med «La det Swinge», Alexander Rybak, med «Fairytale» og Sekret Garden med Nocturne.

– Det er liten suksess med tanke på hvor mye arbeid og penger som legges til grunn for desperate forsøk på musikalsk suksess i Europa. Paradoksalt nok er det bare Norge og noen få andre nasjoner som har «råd» til vinne igjen.

– Hva skjer om et av de landene som sliter mest med økonomien skulle vinne? Sier de nei takk til å arrangere et av de største live arrangementer som blir avviklet i hele verden fordi det ikke finnes midler?

26. mai skal hele Norges Tooji sloss mot Sverige og resten av Europa for heder, ære og masse omtale verdt millioner av kroner.

– De aller fleste nordmenn ser det som viktigere å slå Sverige enn å vinne. I kveld kan det bli vanskeligere enn noen gang. Slår Norge Sverige denne gang må vi nok vinne.

Vinner Norge, blir det nok en fest på norsk jord i 2013.

Heldigvis har vi råd til det, foreløpig…

Gratulerer med dagen Tooji- HEIA Norge!!

Kilde

VG.no

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Framtiden er usikker for Europa- Norge fredet?

Framtiden er usikker for Europa- Norge fredet? Fremtiden ser ikke lovende ut om man skal tro de som har mest...

Har du trang økonomi? Det kommer av at du betaler for mye til banken

De aller fleste av oss har huslån, billån og kanskje et forbrukslån. Hvis du betaler en høyere rente enn du...

Lukk