Vinner 300.000 kroner og jeg er rimelig sikker på hvem som vinner-

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QPBLCKBzvKw[/youtube]


I morgendagens finale, etter 12 uker i paradis, sitter Mikael Johnsson, Nora Lindvåg Johre, Niklas Vindel, Madelen Voreland Berås, Kim Høgås Hansen og Heidi Stueflotten igjen og kjemper om seieren og 300.000 kroner.

Men før vinneren kåres så blir det svært dramatisk da det viser seg at det er en muldvarp blant de 6 finalistene. Og det er en person som har ført sine venner bak lyset i 12 uker, for å berge sitt eget skinn.

Jeg har mine mistanker, men ønsker ikke å nevne dette da det kan legge ut følere for andre. Men jeg kommer til å skrive hvem jeg mener er den moralske vinneren av årets Paradise Hotel.

 

Foto: NRK.no

 

De vakre vellydende og sexy deltakerne i årets utgave av reality -TVs rølpe program nr1. Har faktisk fått masse skryt for at det snakkes dialekt. Som får fri utfoldelse i programmene.

TV-programmet får språkros frå uventa hold, etter mye kritikk frå språkeksperter tidligere. Spesielt har mange irritert seg over utstrakt bruk av ordene «sinnsykt» og «sykt». /2011/03/er-det-helt-sinnssykt-eller-bare-sykt/

Norsk Målungdom roser TV3 for å ha plukket ut deltagere som representerer mange ulike dialekter, i et program som blir vist på TV fire dager i uka i beste sendetid.

Norges mest sexy kvinne etter min mening, styrer showet, om man kan bruke et slikt ord Paradise Hotel- med stødig hånd.

Skjønnheten har også hatt med seg sin kjæreste gjennom mange år, Nils Noa til Mexico for støtte og god hjelp. Paret har vært sammen i ca 5 og et halvt år.


Triana og Nils Foto: TV2.no


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4ec109vLLjM[/youtube]

 

2011 serien av Paradise Hotel er den mest populære som har gått på norsk TV, og beviset på det er høye seertall og nærmere 123000 » liker » klikk på Facebook sidene til PH.

Programleder Triana Iglesias lovte allerede før serien startet at årets sesong kom til å by på mye krutt i år. Aldri har en finale bydd på mer dramatikk. Og det blir det til gangs!

Uansett hva du bedriver 2. juni, sett av et par timer fra kl 21:30, dette blir TV drama!

Jeg tror det stor sjanse for at det er Madelen Voreland Berås som er en av vinnerne av Paradise Hotel 2011- Og det ville vært en verdig vinner etter min mening.

Maren er for øvrig gjest i VGTV-studio under det direktesendte chatteprogrammet «TV-EKSTRA» som går samtidig som «Paradise»-finalen i morgen, torsdag kveld.


Madelen Voreland Berås (20) Foto: kjendis.no

 


Som sagt!

Kun en seier var godt nok for Niklas Vindel (26) og Madelen Voreland Berås (20), som knuste rivalene i en dramatisk «Paradise Hotel»-finale torsdag.

 

http://www.tv3.no/

 

Vargas

 

Kilde

 

http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10094598http://www.vg.no/rampelys/artikkel.php?artid=10094733

 

http://www.kjendis.no/2011/06/01/kjendis/paradise_hotel/reality-tv/tv_3/triana_iglesias/16735944/

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Voldtekt av kvinner akseptert?

  http://www.dixi.no/ Ta vare på jentene, drikk med måte, respekter grenser, gå ikke alene og planlegg hjemturen. Det er noen av...

E.coli bakterien kan ta liv i Norge

    E.coli bakterien kan være i mange forskjellige typer mat, og det er et farlig virus   Skremmende nyheter...

Lukk