[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MPK0Xbc5h0c&feature=related[/youtube]

Norges blogg-prinsesse var mest leste blogger i Norge for et par år siden. Hun droppet all blogging pga trakassering og negative kommentarer.

Hun begynte å skrive igjen og forventningene var skyhøye. Foreløpig er suksessen uteblitt. Det kan ha en sammenheng med at VOE ikke skriver for sine lesere, men gjennom sin brors prosjekt http://blogit.no/– Det er et samarbeids prosjekt mellom mange av de mest leste bloggerene i Norge. 

Isolert sett så er det muligens et vellykket samarbeide. Men det er liten tvil om at VOE alene ville hatt langt flere lesere gjennom sin gamle blogg enn sammen med mange andre. 

– Emilie Nereng som stod bak den eventyrlige suksessen med VOE, kunne tjent mye penger på å fortsette med den flotte bloggen. Selvsagt er det naturlig at en 15 åringen reagerer kraftig på langvarig skittkasting og sjikane. Men bloggens eksistens hadde potensiale til å vokse seg størst i Norden. 

Det er ingen hemmelighet at mange av de mest besøkte bloggene i Sverige og Norge tjener meget gode penger. Emilie kunne tjent mest av alle. Også fordi hun har proffe folk bak seg som manager  David Eriksen. 

/2011/04/emilie-voe-nereng-sitter-pa-en-gullgruve-2/

Emilie VOE Nereng Foto: SIDE2.no

Jeg er fortsatt veldig sikker på at VOE- navnet vil bli godt brukt og bli en suksess. Hovedsaklig for at hun er den hun, skriver det folk vil lese, synger bra og ikke minst for at hun er så blendende vakker som hun er. 

Samtidig er jeg overbevist om at hennes bror Eirik vil sin søsters beste, og derfor startet «blogit», for at søsteren fortsatt kunne blogge, uten å måtte bli direkte mobbet av misunnelige «blogg-troll som slengte dritt i hennes kommentarfelt.

«Blogit» har også fått ros fra PR rådgivere og andre for flott nettsted med seriøs og riktig struktur. 

Allikevel vil VOE komme tilbake når tiden er moden. Varemerket VOE er veldig sterkt, og det er mange måter å fjerne mobberne på. 

Bare vent. Emilie Nereng kommer tilbake som VOE.

Jeg vet det er mange som ser fram til nettopp det…

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Baneheia saken- den verste i sitt slag

Baneheia-saken - Baneheia-saken var en voldtekts- og drapssak i Norge. 19. mai 2000 ble Lena Sløgedal Paulsen (født 14. mai...

Anders Behring Breivik- Utøya 22. juli 2011

Terrorsiktede Breivik begynner å bli "nykter" etter å være proppfull av dop 22. juli da han sprengte regjeringskvartalet, og skjøt...

Lukk