[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RdMDENHkYOM[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sSOXKXXn4rw[/youtube]

Jeg mener at det er flere som allerede har utmerket seg med å ha factor X og jeg er mektig imponert over spesielt to deltagere som er kan være blant topp 10 kandidatene. Begge kan etter min mening vinne hele greia-

Annsofi Pettersen (15) fra Sarpsborg var siste «X Factor»-deltaker som entret scenen under den første auditionrunden i Oslo.

Hun valgte å synge Etta James’ klassiker «At last» og ga dommerne en opplevelse de sent vil glemme.

– Jeg har tre trønderske ord jeg vil komme med nå: Dæven steike ta! sa Klaus Sonstad etter opptredenen. Og de andre dommerne sparte heller ikke på lovord om 15-åringens stemmeprakt.

Jan Fredrik Karlsen fikk siste stikk og beskrev Annsofi som et prakteksempel på hva «X Factor» leter etter.

– Dette programmet handler om hva du klarte å gjøre på denne scenen. Det var helt fantastisk.

– Du er bare så vakker der du står og synger! Bettan tørker tårer mesn hun sier det

Hun ser på Leiv Erik Larsen (18)

_ Han fremførte «Temporary Home» av hans store forbilde Carrie Underwood, og underveis i opptredenen begynte tårene å trille nedover kinnet på Bettan.

– Du får Elisabeth til å gråte, og det er ikke mange som har fått til det i løpet av alle de auditionrundene vi har hatt. Det er helt utrolig, sa juryformann Jan Fredrik Karlsen før Bettan selv fikk uttale seg om opptredenen.

– Du har en veldig fin stemme og det er mye som ligger i den. Og det som er så fint med «X Factor», er at vi er her for å hjelpe og jeg tror det er veldig mye jeg kunne ha gjort med deg og fått deg til å blomstre enda mer, sa Marion.

– Du har en klang og tilstedeværelse som var så utrolig fin. Jeg vil bare si tusen takk, det var helt nydelig, sa Jan Fredrik.

Da dommerkvartetten omsider skulle stemme om Leiv Erik skulle sendes videre i sangkonkurransen, fikk han et rungende ja fra alle fire dommerne.

Jeg gleder meg veldig til fortsettelsen og tror vi får sett mange sterke personligheter med stemmer som slår luften ut av oss seere-

Det gjorde både Leiv Erik og Annsofi til gangs hos meg-

Kilde TV2

http://www.tv2underholdning.no/xfactor/annsofi-15-sjokkerte-x-factordommerne-3286721.html

http://www.tv2underholdning.no/xfactor/her-roerer-han-bettan-til-taarer-3284720.html

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Flere ungdommer kommer til å dø på veiene

Tall fra Vegvesenet for de siste ti årene viser at det skjer desidert flest frontulykker i vintermånedene - og desember...

«Skal vi danse Tor» den nye riksklysa- usmakelig og slem

  Tor Fløysvik- den nye riksklysa Tor Fløysvik er en ufordragelig fyr! Jeg har ikke så mye greie på dansing,...

Lukk