Av mange barn i Norge er så er det et stadig økende antall som har behov for en fosterfamilie fordi deres egne foreldre ikke makter oppgaven som kreves å være nettopp det. Foreldre. Barn i alle aldre har behov for et trygt og godt hjem, og det er det dessverre ikke alle som får-

Hadde du og din familie hatt potensiale til å ta til dere et fremmed barn som trenger kjærlighet, trygghet og ikke minst omsorg?

Man skal ha ressurser nok, og planlegge godt, samt ha ryddige forhold på alle plan for å bli godkjent som fosterforeldre. Det er ikke bare å ringe kommunen å si at det passer denne uken, vi er klare. Det er strenge, men viktige krav som stilles til potensielle fosterforeldre-

Barn som er så heldig å komme inn i et hjem som har alle disse punktene på plass, og ikke minst har lyst til å få et barn å ha omsorg for, kan få hele livet på skinner, og endelig begynne å leve normalt igjen.

Man kan forestille seg alle de grunner til at foreldre må ty til hjelp for å få plassert barna sine i fosterhjem. Dop, alkohol, sykdom, kriminalitet og trang økonomi. Det er helt sikkert mange andre grunner også. Barna er selvsagt ikke skyld i problemene foreldrene har kommet opp i, men de trenger trygghet, stabilitet og voksne som lytter, respekterer, veileder og er til stede i deres liv.

Hvis dette er noe for dere så ta kontakt med kommunen der du bor. Behovet er skrikende og mange barn står i kø for å få et trygt og stabilt hjem, med voksne som tar barn og unge på alvor.

Åpner dere døren?


Vargas


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Alarmtelefon hos barnevernet øker

Vet du om noen eller opplever du selv å bli behandlet på en måte som du selv mener er feil,...

Svigermor fra helvete

Mange har en kjæreste de er glade i, og ser for seg et langt og lykkelig liv sammen med denne-...

Lukk