Vil du ha e-post? Når vi er klare med et nytt innlegg, med en artikkel om strikking, trening, kosthold, mat, økonomi, fotball, barn og unge, sosiale medier, skriving, kjendiser, sladder eller utfordringer som står framfor oss i framtiden, kan du få en e-post, rett i din innboks. Er det ikke flott?

Vi skriver for deg, og vi håper du ønsker å motta de ferskeste artiklene våre. Vil du ha e-post?

Du kan selvsagt melde deg av abonnementet, når det passer for deg, men vi lover å gjøre alt vi kan for at du skal se fram til neste innlegg – hver dag.

Spam er ikke kult, det er derfor vi ønsker å spørre, vi ønsker at du skal vite at det endelig er mulig å legge igjen en e-post adresse hvor det står Subscribe, slik at du kan velge selv, prøv det ut en periode da vel.

Hva bloggen, Vargas12.com handler om?

Den handler om fotballklubben Wolverhampton Wanderers, best kjent som Wolves, som spiller i Premier League, den handler om alt som skjer i engelsk fotball av betydning, Champions League, Europa League, FA-cupen og managere som får sparken, men vent. Det handler om veldig, veldig mye mer.

Du liker å reise, vi kan fortelle deg hvor du bør dra, på hvilken måte, hva du bør ta med og hva du bør huske på når du er på ferie. Alle vet at man bør ha med kreditt kort og pass, men allikevel skriver politiet ut tusenvis av nødpass hver eneste sommer. Du trenger struktur i livet ditt. Abonnere på Vargas12.com og vi hjelper deg.

Vil du ha e-post?

Vil du ha e-post?

Vi er fan av The FML Show, på YouTube, som har 36.000 følgere, jo mer sprell duoen finner på jo mer skriver vi om det flotte paret, som lager utrolig morsomme og kreative videoer som er svært populære.

Vi skriver ofte om det du snakker om i morgen, kommende filmer, serier, TV-program. Framtidsrettede nyvinninger som stemmestyrt-blogg, eller hvorfor så mange tenåringer i Norge velger å avslutte livet selv. Denne bloggen – Vargas12.com dekker hele spektret, bortsett fra sminke, mote, hår og sko.

Du leter etter den rette, du savner en kjæreste, du gruer deg kanskje å begynne helt på nytt etter det vonde bruddet. Men vil ikke være alene heller. Relasjoner, forelskelse, kjærlighet og samhold – vi vet vi kan hjelpe deg å finne tilbake til kjærligheten.

Mat på alle fat

Mat er viktig helle livet, vi kan lite om mat, men det vi kan, det er vi rimelig god på. Dessuten så elsker vi å eksperimentere med forskjellige smaker. De vi lykkes med, de får du vite om, det som blir fiasko – forblir en hemmelighet.

Du sliter på skolen, du har få eller ingen venner, blir kanskje mobbet på skoleveien eller på skolen. Du har blitt ensom i voksen alder, eller livet ditt er vondt og vanskelig? Da skal du vite at vi er her, døgnet rundt, hele tiden og svarer alle henvendelser alltid. Alt du gjør, er å skrive hvor vi kan ta kontakt med deg i kommentarfeltet, så hjelper vi deg. Du kan selvsagt være anonym.

Å skrive blogg er krevende, men utrolig gøy, når man får god hjelp og kan være fornyende nok til å bli populær igjen. Ni år etter det aller første innlegget ble publisert. Siden 2010, har vi publiser mer enn 6200 artikler. Vi er i ferd med å publisere mange, mange fler, til våre leseres glede. Vil du ha e-post?

Økonomi

Din privatøkonomi er viktig for deg. Hva du kan spare penger på nå og i framtiden, er tips og vink du vil få på denne bloggen – ofte. Vi liker å hjelpe andre, vi vet hva som skal til for at du får mer igjen for pengene du tjener. Vil du bli gjeldfri og forbli rik før du er førtifem, er det faktisk helt opp til deg. Her får du råd om hvordan.

Det er skremmende at norske elever i barneskolen, ikke lærer mer enn det de gjør, om personlig økonomi.

Sex mellom mennesker er kommet for å bli. Du er litt kinky, du tenner på dirty talk, lakk, lær, pisk, du er den dominerende i forholdet, eller du blir sprengkåt av å bli beordret til å gjøre alt som bare fantasien etter grenser for. Vi er litt mer enn gjennomsnittet opptatt av sex på denne bloggen, fordi vi vet sex er viktig i alle forhold.

Du er prisbevisst, det vet vi, fordi du følger med på Facebook i diverse “priskrig-grupper”, hvor det medlemmene deler priser og tilbud, der det er billig Cola, der det er tilbud som ikke annonseres, hvor priskrigen raser der du kan spare en tier eller to. Nettopp derfor er det en meget god grunn til å få e-post fra Vargas12.com, fordi vi følger priskrigen nøye. Hver uke.

Kjendiser, film og serier

Farmen, Farmen kjendis, VM på ski, VM i fotball, søknadsskjema til Paradise Hotel, Game of Thrones nyheter, du vet at det ikke er ferdig ikke sant, ikke på langt nær heller.

Alt dette, som mange lurer på og som opptar mange, det er det vi skriver om hver dag, det du kommer til å dele med dine venner i morgen er på vår agenda allerede i dag.

Alt du behøver å gjøre, er å legge inn din e-post, til høyre på siden, hvor det står subscribe.

Vi lover å gjøre alt vi kan for å ikke svikte eller skuffe deg.

Velkommen skal du være.

Vargas

Pin It on Pinterest