[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dEBM-LyXRf0[/youtube]

NRK P3.no auksjonerer bort billetter til konsert med Justin Bieber og møte med superstjernen etter konserten. Foreløpig bud ligger på 43.000 kroner. 

Pengene går som kjent til Amnesty International.

– Billettene til Justin Bieber-konserten i april ble revet vekk på få timer. For et par uker siden ble det annonsert at det blir en tredje konsert på Telenor arena- også de billettene forsvant fortere enn fansen klare å si: «I love you Justin Bieber».

 

– Nå får du likevel enda en gylden mulighet til å skaffe deg billetter til den kommende konserten i Oslo -og det er ikke hvilke som helst billetter. I forbindelse med P3aksjonen auksjonerer P3 bort to plasser i Diamond Circle, et personlig møte med Justin og en rekke Bieber-effekter!

HER går du inn på selve auksjonen!

Husk at dine foreldre ikke er like fan av Justin som deg. Ikke gå til din mor og far å si at du vil ta livet ditt om du ikke få billetter e.l.  Det er dessverre slik at auksjonen lever sitt liv, uten tanke for at alle de som ikke får disse eventyrlig flotte billettene som inkluderer møte med superstjernen.

Her er det faktisk pengene som bestemmer. Største bud får faktisk møte Justin Bieber.

Trekningen vil skje på TV- auksjonens hoved-dag som er søndag 21. oktober. 

Husk at dette er i regi av NRK. Norsk rikskringkasting. Du blir ikke lurt om tanken skulle ha streifet deg. Det er meget strenge regler for å auksjonere bort noe som TV- innsamlingen kan gå god for.

– Her er det arrangør Atomic Soul som gir 2 billetter som inkluderer møte med Justin Bieber  til TV- auksjonen. Flott gjort. Selvsagt kan man diskuterer om det er riktig at de rikeste får oppleve alle «Beliebers» store drøm. Nemlig å få møte superstjernen in real life.

Gjør du en avtale med rike mennesker så vær klar over at billettene kan bli meget kostbare. Kanskje opp i mot hundre tusen kroner.

Kilde: P3.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norske kvinner velger å være sex-turister for å få oppfylt drømmen

Stadig fler norske modne kvinner har bedre tid og bedre råd til å virkeliggjøre sine våteste fantasier, ære være de for...

Medal of Honor Warfighter -Ute nå!

Mange unge jenter og gutter elsker å spille mange forskjellige typer spill. Foreldre kjøper, de unge spiller. Kanskje for mye...

Lukk