Vil du også bli kjendis? Da bør du lese dette! Privatlivets fred forsvinner i det øyeblikket du er en kjendis, det gjør ikke higen etter kjendisstatusen mindre. Mange tusen unge mennesker melder seg på diverse reality-serier i den mening at de blir den neste Pilgaard ( Paradise Hotel, TV3) eller den nye Synne Bolstad (Farmen TV2).

– Kjendis statusen er langt viktigere enn en god utdannelse eller en sikker jobb for mange unge. Media og spesielt TV er et så viktig og kraftfullt medium at mange tror at livet blir mer vellykket om de får navnet sitt i avisen, eller får komme på Skavlan eller i sofaen til Thomas og Harald.

Så feil kan man altså ta.

Livet er for kort til å kaste bort på jakten etter suksess. Jakten etter heder, bekreftelse og anerkjennelse. Du er helt ok. Du er faktisk helt perfekt akkurat som du er, uten å være kjendis.

Selvsagt er det både hyggelig og positivt om jobben man gjør som feks artist, blir anerkjent og hedret i media. Positive tilbakemeldinger i media for godt levert produkt har livets rett i media.

Men det er ikke det samme som å ønske mest av alt å bli kjendis.

– Den smekre 28 åringen som er tidligere miss Wales, og deltager i British Big Brother, har gjort alt hun kan for å fortelle om at hun har kapret den mest kjente og kanskje beste spiller for Wales gjennom tidene mr. Ryan Giggs. Selveste slangen i paradis her altså.

Glamourmodellens medierådgiver benekter at 28-åringen var ute etter å skaffe seg publisitet på bakgrunn av affæren hun skal ha hatt med Manchester United-spilleren.

Når en kjendis er utro eller har en flørt med noen han kanskje ikke burde, så er media der og slår dette stort opp. Hadde det vært deg eller meg, så vill det selvsagt ikke blitt annonsert noe sted.

Hva er en kjendis, og når er du pr definisjon en kjent person? Er det når 2 av 10 kjenner deg igjen, eller kanskje 8 av 10?

I fra Store Norske 1968 står det: «kjendis, kjent person; person som «alle» vet hvem er (især pga. hyppig omtale i massemediene); berømthet.»

Vel, Ryan Giggs, den største av dem alle. Manchester United. Mr. Gentleman, og den spilleren i England som er mest respektert av alle andre spiller, og andre lags fan. Tatt med buksene ned, og prøvde å stanse avsløringene i media.

Da er det betimelige spørsmålet. Hvorfor tror en av verdens mest kjente fotballspillere, en absolutt A- kjendis, at et sidesprang skulle kunne holdes skjult?

Og hva har media med hva Mr Giggs gjør på fritiden? Han kan vel ligge med hvem han vil han. Eller er en kjendis fritt vilt 24 timer i døgnet?

Alle skjønner at en utro- historie med Giggs i en av rollene som hovedperson vil selge aviser og blader og være på alles lepper så lenge historien fortsetter.

Vil du også bli kjendis? Da bør du lese dette!
Mr. Ryan Giggs Foto: flickr.com

Ryktene rundt en gift Premier League-stjernes affære med realitystjernen Imogen Thomas har florert lenge, selv om spilleren hadde fått en rettslig kjennelse som forbød mediene å navngi ham.

Nylig navnga representanten John Hemming Manchester United-spilleren under en debatt der han henviste til at «75.000 mennesker allerede har navngitt Giggs på Twitter».

Vil du også bli kjendis? Da bør du lese dette!

– Medias søken etter skandaler har kommet til rettsapparatet for ente gang, men her har Ryan Giggs tapt på alle punkter og kan risikere å måtte møte i retten hvis hans kommende ekskone ønsker del av formuen hans. Paret har en sønn og en datter sammen, og det ville vært en trist måte å legge opp på for mr «perfekt».

Dessverre har også norsk presse blitt langt mer opptatt av sladder, utroskap og ikke minst kjendiser. Både VG, Dagbladet og de fleste TV kanaler er opptatt av nasjonale og Internasjonale stjerner.

Det er en utvikling i feil retning etter mitt syn.

Vil du også bli kjendis? Da bør du lese dette!
Fruen Stacey Cooke Foto: dailymail.co.uk

– Om en norsk landslagspiller i fotball hadde vært utro, og media hadde fått tak i historien så kan det vel hende at «SE og Hør» og andre sladderblader hadde skrevet noe om det, men det hadde ikke blitt som i England der det ser ut som om absolutt alt handler om Giggs påståtte utroskap.

Saken hadde ikke fått samme spalteplass om det ikke var for at nevnte kjendis ikke hadde gjort alt i sin makt for å stoppe pressen for stoppe skriving om det i media.

Om ikke den utro norske landslagsspilleren spilte i England naturligvis.

Det sier det meste om hvor langt spesielt britisk presse er villig til å gå, for å få en førsteside som er så sex- fiksert, avsølende, «dyneløftene» og så ondsinnet som mulig.

Ryan Giggs har hatt en eventyrlig karriere som spiller for verdens største fotball klubb, og fortjener heder og ære for det. Jeg håpr han vil bli husket for sitt spill på banene og ikke utenomsportslige affærer.

Moralen må være: Spiller du falskt, så er det å være kjendis et rent helvete.

Gjør deg selv en stor tjeneste, vær deg selv og søk heller lykken i de nære omgivelser. Skaff deg gode venner og relasjoner som vil deg vel. Dyrk vennskapet, kjærligheten og din familie. Det er den beste måten å bli et godt menneske i gode omgivelser.

Da er det også større sjanse for at du sannsynligvis blir lykkelig.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bildene ingen har glede av å se- en massedrapsmann i «politiuniform»

  Mange setter pris på en god bok, en god krim er populær blant mange som setter pris på bøker....

Det er mange ting å huske på om man skal flytte sammen for første gang

  I dag kan du lese om de ting det er å ta hensyn til når du skal stifte bo...

Lukk