TV2 har allerede begynt å forberede en ny sesong, den 9. i rekken av Norges mest populære reality-serie. Om du skulle ha blitt fristet til å leve som de gjorde for 100 år siden, så har du muligheten til å søke nå. 

– Et sted i Norge står en tom gård og venter på å få ny forpaktere.Vil du være med å leve som gårdsfolk på en gård i Norge, så bør du sende inn en søknad, det er forventet fler søkere enn noen gang. Derfor er det viktig at du kommer med noe helt spesielt så du skiller deg ut i bunken av søkere.

Er du en gambler, en kyniker, som lett kan få nye venner, er du slu som en rev, sterk og smart- da bør du selvsagt bli med på Farmen 2013.

Farmen er et av Norges mest sette program og et flaggskip for TV2. Da er de nesten forpliktet til å kjøre enda en ny sesong, og det har Strix og TV2 blitt enig om å gjøre allerede nå.

Alt tyder på at den nye Farmen vil være i Aust-Agder, Vest-Agder eller Hordaland.

– Det viktigste for arrangørene er at de finner et perfekt, rolig og idyllisk sted å spille inn sesong 9 av Farmen. Et sted deltageren kan ha det fint og forstå realitetene rundt hvordan livet var på en norsk gård for hundre år siden.

På ny blir det en kamp om tilværelsen der en vinner står igjen med bil og hytte.

Om du mener at du har en sjanse til å vinne Farmen 2013 bør du fylle inn all viktig info om deg selv i dette søknadsskjema.

– Farmen er et reality-program som har gått på TV2 siden 2001.

– TV2 leter nå etter helt ny deltagere til en ny sesong av programmet som skal spilles inn i løpet av 2013. Skriv en personlig søknad der du besvarer spørsmålene. Har du problemer med søknaden eller med å sende inn bilder, send spørsmål til farmen@tv2.no.

Du må være 18 år for å delta på Farmen 2013.

– Er du spent på hvem som skal delta på Farmen 2013 så bør du sørge for å gå innom vargas12.com daglig, for å få oppdateringer om Farmen og alt annet du er opptatt av. Vi skriver for deg, og det du er opptatt av.

Husk finalen i Farmen 2012 søndag 16. desember kl 21:45 på TV2

Kilde: TV2.no

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Farmen finalen 2012 Hvem vinner?

Farmen finalen 2012 Hvem vinner? Tre deltagere er igjen å i årets Farmen konkurranse. I semifinalen er det Endre, Ingvild...

Lukk