Paradise Hotel eventyret raser videre. Ikke før en sesong er over, så skal en ny planlegges, den sjette i serien. Det gir DEG en mulighet til å bli med! 

Tenk deg veldig godt om før du søker, husk at du blir eksponert og kan risikere å bli rikskjendis over natta. Paradise Hotel er Norges mest utskjelte program, men «alle» ser det. Det kan få konsekvenser for deg senere i livet, alt etter hvilken figur du leverer om du blir plukket ut til å bli med i Paradise Hotel 2014.

A Sunset Dip In The Pool

Trey Ratcliff via Compfight

– Når du skal fortelle om deg selv, så er det viktig at du skiller deg ut i mengden, når Strix og TV3 skal finne de neste deltagerne. Vær ærlig, men gjør det på din måte- by på deg selv og være kreativ, bruk bilder og fantasien. De som trekker til seg positiv oppmerksomhet har en fordel allerede fra start. Sannsynligvis vil det på ny være mange tusen søkere, og på ny vil det være Norges mest sexy programleder Triana Iglesias som styrer det hele med trygg hånd.

Forutsetningen for å bli trukket ut er at du er mellom 20 og 35 år, singel og ledig i opptaksperioden 1. januar til 15. mars neste år.

SØKNADSSKJEMA FINNER DU HER

Lykke til!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VM i Brasil – verdens vakreste eventyr 12. juni- 13. juli 2014

Et år til verdens vakreste eventyr, en måned med fotball på øverste nivå, da verdens beste fotballnasjon igjen skal kåres....

Gratis VIN-app forteller deg alt om den vinen du ønsker å kjøpe

Gratis VIN-app forteller deg alt om den vinen du ønsker å kjøpe. Med Android-appen Vivino kommer du aldri til å...

Lukk