[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S5Q9tbfXcUw[/youtube]

 TV3 Skal sende en ny runde med Norges mest rølpete  reality-serie, muligens også den mest populære. Foreløpig er ikke mer avgjort enn at Norges mest sexy kvinne Triana Iglesias nok engang skal være programleder. 

– Liker du det motsatte kjønn, liker å være ofte full, og i tillegg diskutere med alle rundt deg gjennom hele døgnet, samt elsker å konkurrere. Da kan «Paradise Hotel» være hotellet for deg.

Er du også utspekulert, sleip som en ål, og kan lyve dine nærmeste allierte opp i ansiktet så godt at de er sikker på at du snakker sant, da bør du så absolutt melde deg på.

Du må være i mellom 20 og 35 år og singel.

I perioden mellom 1. januar til 8. mars må du være ledig til å kunne være med til Mexico der opptakene til TV3 ´s flaggskip går.

Som mangehelt sikkert kjenner til så blir man kraftig eksponert med kamera rundt seg døgnet rundt. Du som deltaker merker kameraene de første dagene du er med, så glemmer du de.

Det blir underholdende TV av slikt.

Om du velger å delta bør du ha dette litt i bakhodet, men send din søknad om du ønsker å oppleve paradis med likesinnede, glade, men også konkurransevillige mennesker.

Fyll ut søknadsskjema her.

Et tips før du fyller ut skjema. Husk at det er mange tusen som ønsker å få bo på «Paradise Hotel». For å skille deg ut så må du by på deg selv, og skriv noe de færreste andre gjør.

Hvorfor skal TV3 redaksjonen velge akkurat DIN søknad til å bli med?

Lykke til!

 

Kilde TV3.no

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Modne kåte damer retter blikket ut av Norge

Modne kåte damer retter blikket ut av Norge. "MILF" er en engelsk forkortelse for en "moden kvinne yngre menn gjerne skulle sett...

LA VÅRE UNGDOMMER VÆRE I FRED! VI HAR INGEN Å AVSE!

LA VÅRE UNGDOMMER VÆRE I FRED! VI HAR INGEN Å AVSE! I lys av den grusomme og tragiske Sigrid-saken er...

Lukk