Ja da må du nesten se etter på TV2 i løpet av 15. mai- Jeg har ikke peiling…

 

Det blir enten Kim Rudi eller Tommy- etter «SE og Hørs» fantastiske avsløringer…. Dritt blad!

 

 

Tommy Rodahl Foto: TV2.no

 


Kommer fra: Født oppvokst i Lier, men har bodd halve livet på Frøya.

Yrke: Selvstendig næringsdrivende. «Frifant» – men nå for tiden driver jeg med freelancejournalistikk. Men jeg er også Norges eneste kirketjener og barkeeper. Er også bonde, postbestyrer og forfatter.

Siviltstatus: Gift og har to barn.

 

 

Jan Rudi Bendiksen: Foto: Tv2.no

Alder: 27

Kommer fra: Bergen, men bor i Stavanger.

Sivilstatus: Singel.

 

Mitt tips er Jan Rudi fordi han er fysisk sterkere, og det kan han få godt bruk for. Hna er kanskje ikke så god på kunnskap som Tommy men jeg mener da at den sindige bergenseren har vist at han kan litt av verdt.

– Mange mener at Jan Rudi kanskje ikke er en verdi vinner fordi han ikke har vært med fra start. Det er selvsagt bullshit fordi han kan ikke styre dette fra start. Jan Rudi meldte seg på farmen for å vinne, at han blir plukket ut av  TV2 som en av tre outsidere som kommer inn i spillet på et senere tidspunkt er jo utenfor hans makt å gjøre noe som helst med.

Jeg mener det er den som spiller spillet best som bør vinne. Bergenseren har spilt spillet så godt som perfekt siden han kom inn på Farmen. Tommy er en tøffing og gir seg nok ikke uten kamp.

Det hadde vært gøy med en kvinne i finalen, men siden Silje vant sist, så er det kanskje ok med en mannlig vinner denne gang.

TV2s storsatsing «Farmen» har gode seertall og er en av de mest sette reality serier på TV i Norge. Men det er vanskelig for produsentene å styre spillet.  De siste ukene har jo deltakerne vært som «one big happy family» og det er jo drit kjedelig underholdning.

 

Storøy Gaard Foto: TV2.no

 

 

Den nye riksklysa Ståle Bjørnvåg- /2011/03/farmen-stale-den-nye-riksklysa/ burde så absolutt vært med til siste slutt der han tapte alt i siste mulige oppgave. Det hadde gitt langt flere seere og langt bedlre underholdning etter min mening.

For ti uker siden flyttet 14 deltakere inn på Storøy gård i Telemark. I alle disse ukene har de kjempet en hard kamp mot naturkreftene og hverandre.

En etter en har de forlatt «Farmen» etter dramatiske tvekamper, og dermed mistet muligheten til å vinne en premie til en verdi på over én million kroner.


Nå skal det uansett avgjøres!


Hvem håper du skal vinne «Farmen»?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QSgjSJzSYwc[/youtube]

 

Vargas

http://www.tv2underholdning.no/farmen/klart-for-den-store-farmenfinalen-3492461.html


 

 

 

http://www.tv2underholdning.no/farmen/

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvilke verdier setter du høyest i ditt liv?

  Det er vår og det skulle være grunn til å være glad og fornøyd. Men mangle sliter i hverdagen....

Ståle Solbakken – en pengegrisk trener?

  Ståle Solbakken er sterkt linket til tyske Køln. Til tross for å være i kontrakt med landslaget og NFF.Er...

Lukk