Ville du ha gitt millioner for et nummer? Så lenge det finnes et marked, så er det mulig å selge hva som helst, til hvilken pris som helst.

Visste du forresten at norske menn er villig til å betale mye penger for å få tak i brukte kvinnetruser? Så syk er faktisk denne verden. 

Idar “desperat” Vollvik, den tidligere mangemillionæren er fortsatt i hardt vær, og er villig til å selge sitt mye omtalte telefonnummer, for ikke mindre enn 10 millioner kroner. Er det verdt det tror du?

Det kan det faktisk være, og til riktig pris, om en kjøper er villig til å bruke så mye penger på noe så trivielt som noen nummer, satt i en spesiell rekkefølge slik at de er lette å huske.

– I England f.eks, bruker mange menn neste alle pengene sine på to ting. Øl og fotball. Det betyr at billettprisene på engelske fotballkamper har gått rett til himmels de siste fem årene.

Utelukkende på grunn av stor interesse fra publikum som lever og ånder for sitt favorittlag. Prisen på øl har også økt på ball-øya, men langt nær så mye og ofte som de dyre billettene på fotballkamper.

Ville du ha gitt millioner for et nummer?

Ville du ha gitt millioner for et nummer?

Det er mye penger i reklame, i annonsering og formidling.

Skulle du f.eks ønske å reklamere for din bedrift, nett side eller blogg på de aller største nettstedene i Norge, måtte du betale svært mye penger. Om det ville være verdt det?

Det kommer an på hvor mange du klarer å distribuere ditt budskap til. Nettaviser som har mange lesere, vet å ta seg betalt, men gir også god valuta for pengene hos de fleste av sine kunder.

TV-reklame er også big business, både i Norge og ellers rundt om i verden.

– I USA f.eks, er man veldig opptatt av reklame på TV og ikke minst penger. Under Super Bowl-finalen, betaler de rikeste annonsørene svimlende summer for bare noen få sekunder med reklame.

Ofte får de faktisk god valuta for de pengene. Ikke mindre enn 5 millioner dollar, nærmere 35 millioner norske kroner.

Uansett hva du vil selge, bil eller hus som det du har av verdi. Er det ikke verdt mer enn det du kan få i et marked.

Klarer du annonsere riktig, eller gjøre salgsobjektet fristende nok, kan du selvsagt presse prisen oppover. Det kan du lykkes med ved å lære deg noen viktige knep.

Annonsere klokt og riktig. Det er kanskje ikke smart å selge hus midt i fellesferien eller helt opp i julen. Å være grådig er sjeldent smart både ved kjøp og salg.

Man må være villig til å gi for å få. Sparer man seg til fant blir man heller ikke rik. Man må faktisk ta noen sjanser for å prøve å tjene store summer, noen lykkes, andre ikke.

Det som mange gjør feil er å bli for utålmodig. Rike mennesker er tålmodige og de vet at det kun er langvarig planlegging som fungerer.

Du bør ikke bruke mer penger enn du faktisk har. Visst høres det banalt og enkelt ut, det er fordi det er så vanskelig å spare, lett å bruke andres penger.

Er du villig til å bruke millioner på et nummer?

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvem vinner BIG BROTHER 2014? Du avgjør!

 Etter 103 dager i Big Brother-huset er det endelig finale. Nå skal det avgjøres hvem av de fire finalistene som...

Lukk