Vinner du aldri? Min gamle far satt med lokalavisen i fanget og studerte nøye en hel haug med tall, i den tro at han skulle bli rik via Det norske Pengelotteri.

Lest? Nett-kriminelle søker ensomme nordmenn

For å ta det viktigste først, han ble aldri rik, verken via pengelotteriet eller av annen gevinst.

Det norske Pengelotteri var et statlig organisert pengespill, som var organisert av Finans- og toll departementet, og som eksisterte fra 1912-1998. Men fram til 1912, var pengespill i alle former – ulovlig i kongeriket.

Vinner du aldri?

Tidene har forandret seg på drøyt hundre år, mange mener til det bedre.

Har du noen gang satset penger i håp om den aller største gevinsten, men blitt skuffet etter tap? Trøste deg med at du slett ikke er alene. De fleste går rundt med knuste drømmer og litt mindre penger enn etter innsatsen ble levert.

Vinner du aldri?
Luksus kan komme tilfeldig Foto: Pinterest

Store premier

De fleste ønsker seg store premier, god økonomi og overraskende gevinster i form av millioner av kroner. Kun et fåtall opplever dette gjennom livet. Nettopp slik min far opplevde det, så blir det med håpet og drømmene.

Lest? Casino online kan gjøre deg styrtrik!

For de som faktisk vinner de største premiene, endrer det livet for alltid. Millioner av kroner dundrer inn på konto og en lang rekke bekymringer forsvinner som dugg for solen på et øyeblikk. Mange får nye utfordringer og bekymringer, med så mye penger tilgjengelig, men de kalles kanskje luksus-problem.

Det er sunt og bra for oss og ha store drømmer for framtiden, men man kan kanskje ha mer realistiske hår for livet, annet enn store verdier og nok penger.

Gode venner

Om du tenker deg om, er det nemlig ikke de materielle tingene du eier, som gjør deg happy. Det er sannsynligvis menneskene rundt deg. Kjæresten, barna dine, søsken og foreldre. Gode venner, den gode samtalen, treningsturen, hytteturen eller en god middag, spennende kinofilm eller deilig sex.

Vi har en uvane, mange av oss, og tro at bare jeg vinner den store premien, da skal alt bli helt perfekt. Du kan, med riktig innstilling til resten av livet – leve som om du allerede har vunnet toppgevinsten.

Ved å være takknemlig for de dagene du har nå, de dagene som kommer og leve i nuet, framfor å lengte etter usannsynlige pengepremier, vil du nyte livet på en annen måte. Du vil falle til ro i eget sinn og forstå at det er nå livet leves.

Du har jo allerede vunnet …

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Nett-kriminelle søker ensomme nordmenn

Nett-kriminelle søker ensomme nordmenn. Mange hundre nordmenn går i felle hver eneste år. Årsaken er sammensatt og kompleks, fordi man...

Lukk