Vinteren er her; gå i dvalemodus. November flyr forbi i stor fart, og det alle tegn er å se at Jul er like rundt hjørnet. Hvilket betyr at for de fleste av oss, merker vi at den uendelige listen med ting som må gjøres klart, og gaver som må handles, virkelig må kortes ned før moroa kan starte.

Julestresset er ikke bare-bare, og da er det viktig å finne måter å senke skuldrene når enn muligheten byr seg.

Selv i den bekmørke Norske vinteren, selv om vi har uttrykket «finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær» så er det fremdeles tiltrekkende og forlystende å finne på ting å gjøre innendørs.

Om så bare for å slippe de bitende kuldegradene og snøen som bare venter på riktige tidspunktet å overraske – er underholdning essensielt for å glemme pliktene, og hvis de aktivitetene lar oss spare penger så vi har litt ekstra å rutte med for gaver og god mat er dette ultimat.

Vinteren er her; gå i dvalemodus

Når vi skal unne oss litt kos innendørs, er det et vidt spekter med deilige sofa-baserte aktiviteter som er lett tilgjengelige.

En god film, tv, spill og online gaming transformeres plutselig fra triviell moro til nødvendige sysler – spesielt når de er balansen som står imot det fulle julekaoset som er vasking, baking, klesvask, handling, og la oss innse det – måking kommer.

Vinteren er her; gå i dvalemodus.

Julefilmene som kommer på bestilling fungerer nærmest som en vekker om at, ja, det er Jul. Men det skal sies, at det er lite som er bedre etter en hektisk hverdag enn å sette seg ned å nyte klassikere som «Hjemme Alene» for å komme litt nærmere den gode julestemningen.

Hvilket vil si at det å investere i streaming tjenester som Netflix eller Amazon Prime er slettes ingen dum ide på denne tiden av året – for man kan ikke alltid velge når man kan sitte stille – og med tanke på begges måned-for-måneds baserte betalingssystem er det enkelt å få fult utbytte for kronene man bruker.

Til motsetning av det uforutsigbare været, er det ganske utvilsomt at det vil være ekstrem pågang fra utallige unger som har fylt ønskelisten med de nyeste spillene til sin utvalgte konsoll. Enten man skulle være et PlayStation eller Xbox hjem er det alltid et vidt utvalg med salg så fort

Julen nærmer seg, og heldigvis for lommeboken inkluderer salgene som oftest disse titlene. Selv om man kanskje skulle ønske ungdommen er mer ute – så er det kanskje litt betryggende at når det virkelig kjølner til så er de trygt plassert på rommet med Fifa 16 og girer dem opp til å ta på seg fotballskoene igjen så fort muligheten byr seg.

Men det er ikke kun barna som skal kunne få lov å kose seg med spill, og utvalget for spill til voksne har bare økt. Det er fult mulig for oss å bytte ut kortstokken enten med smarttelefonen eller tableten når vi nyter varmen fra peisen.

Og hvis man virkelig skal utnytte dette så kan man slå to fluer i en smekk, da det er flust med spill muligheter, alt fra online spillautomater til casinospill som for eksempel poker eller roulette.

Ikke bare vil disse spillene underholde i mange timer, men plutselig har du tjent litt ekstra kroner. Bingo er et slikt spill som i generasjoner har underhold oss i timesvis, og at på til har muligheten til å multiplisere inngangsummen, og med flaks kan man virkelig «slå på stortromma» når juleribben skal handles, og pakkene planlegges.

Bingonett har et stort sortiment med henvisninger til forskjellige online bingo nettsider fra ledende sider, og med start bonuser, tilbud og høye jackpot summer som venter på å bli vunnet. Et godt startsted for de som liker spillet men ikke ønsker å trosse elementene for å nyte det.

Så hva enn du velger å gjøre for moro i vinter, hold deg god og varm – og sørg for å ta vare på pustepausene når de byr seg. For høytiden nærmer seg med stormskritt, og da blir man plutselig å balansere tiden jevnt mellom vaskemaskin og komfyr.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Aldersforskjellen viktig?

Aldersforskjellen viktig? Mange unge menn liker kvinner som er noe eldre enn seg selv. Hvorfor er det ikke noe svar...

Julegaver- hvor mye vil DU bruke? snittet ligger på 10.700 kr

Julegaver- hvor mye vil DU bruke? snittet ligger på 10.700 kr. I år som i fjor vil nordmenn svi av...

Lukk