Da kan løsningen være her. Du som er opptatt av et godt liv ønsker selvsagt også å ha et godt sexliv, dette henger sammen hos de aller fleste. Har man det fint med sin elskede, sin partner eller alene, så fungerer ofte resten av livet brukbart også, slik er det for oss alle.

Enten man er i puberteten eller ikke eldre enn at vi husker hva pikken brukes til, det er som kjent en hel del.

Når man da i ulike deler av livets faser, kan få problemer med verktøyet; går det også ut over andre enn seg selv. Man mister kanskje i noen tilfeller selvtilliten fordi ikke alt er som det bør og har vært. For mange er det ikke noe alternativ å gå til legen å fortelle om at det er “trøbbel i tårnet”, “rusk i forgasseren” eller å levere ut sine innerste følelser og tanker om at pikken er slapp.

– Flaut, pinlig og lite mandig tenker legen. Tror du, selvsagt tenker ingen leger på den måten, de hjelper deg så godt de kan uten å rynke pannen, bare tenk over hvor mange forskjellige lidelser, kjønnssykdommer og annet svineri som leger over hele Norge ser hver eneste dag. Ikke tenkt på det en gang- gå til legen om du sliter, uansett hvilket problem du måtte ha.

Før du kommer så langt, så kan du faktisk lykkes med å hjelpe deg selv, nå har det endelig kommet et produkt på markedet, som gir deg den turboen du trenger. Verdt et forsøk og du kan spare penger ved å slippe å gå til legen. Mulig kan det hjelpe også deg, men det er selvsagt helt avhengig av hvilken årsak som er grunn til den manglende evne du har til å få ereksjon.

Golden Libido har hjulpet- og hjelper fortsatt, menn over hele verden med å føle seg langt mer mann. Hvis verktøyet ikke virker er det vanskelig å få jobben gjort. Du har selv ansvar for å få fikset det- da kan det være smart å begynne med noe som er dokumentert virkningsfullt, og som har hjulpet mange andre.

– Damer som opplever å ha en partner med ereksjons-problemer vil forstå frustrasjonen på lik linje som mannen, hun får jo ikke pikk, så lenge ingenting fungerer, derfor vil hun uten å blunke gjøre alt som er i sin makt for å hjelpe deg, nettopp derfor bør du lansere Golden Libido som et alternativ til løsning for deres felles problem.

– De aller fleste norske kvinner vet å ha en i reserve, både kvinner og menn vet at kåte kvinner ofte får det som de vil. Er problemet av så alvorlig karakter, må hun i verktøyskuffen for å finne batterier og favoritt lekene sine. Disse kan aldri, på noen måte erstatte det “real thing” derfor er det veldig viktig for forholdet at man er ærlig om problemet og forteller hva som er galt til sin partner.

– Ved å akseptere utfordringen, at problemet kanskje sitter i mellom ørene i stedet for mellom bena, så kan man løse det hele med en samtale dere i mellom. Å ikke lykkes i senga, kan være et av de verste problemene en mann kan komme ut for, derfor bør enhver kvinne med respekt og følelser for sin partner være så forståelsesfull som mulig i denne perioden.

Løsninger på problemet bør dere finne ut av sammen. Hvorfor ikke begynne med en test av Golden Libido? Virker det som forventet, vil saken være løst…

 

Foto: Flickr/ DavidNewEngland

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Pensjonist-fylla øker!

De fleste eldre som er friske, liker å være sosiale. De er langt oftere ute og reiser nå enn for...

Lukk