Viser du deg naken for din partner? Om ikke du tør så bør du ta en lang fart og faen meg skjerpe deg litt! En kropp er en kropp og du er minst like perfekt som alle oss andre. Du har ikke noe å skamme deg over. Øv med å gå i bare t-skjorte og truse.

Først går skjorta, så, etter en uke så går trusa. Verre er det ikke. 

Spøk til side. For den det gjelder og som opplever sterkt ubehag ved å vise seg fram er det selvsagt alvorlig nok. Nå bør det sies at man skal dele livets goder sammen, da bør man tåle å se hverandre naken også i et forhold. Å være naken er utvilsomt positivt om man velger det av fri vilje.

Noen velger å sole seg og bade naken, det er jo egentlig svært naturlig så lenge man ikke er til sjenanse for andre.

Viser du deg naken for din partner?

Viser du deg naken for din partner?
Naturist i full dressur Foto: Wikipedia.org

– Alle barn elsker å løpe rundt naken på sommeren, på stranda i gresset og ellers når muligheten måtte by seg. Hva er vel bedre enn å høre glade barn som leke og ler i full livsglede og latterklang? Nakenhet er helt naturlig som sagt, men alltid er det en eller annen som blir brydd av en liten tissefant eller en hvit rumpe.

Du som ikke synes det ikke er noe stas med nakenhet får heller pakke godt på deg og la oss frigjorte, som ikke annet enn elsker kropp, hud, nærhet og ikke minst nakenhet. Du trenger ikke press på oss dine patetiske fordommer.

Livet er for kort til å gå å være redd eller bekymret for ting som ikke er det spor farlig. Kommer det en Komet og dundrer nedover kloden vår så kan vi ha grunn til å bli litt smånervøs. Krig, kreft og voldelige gjenger med mye våpen er også noe man har grunn til å styre unna om mulig.

Nakenhet derimot er ikke annet enn mennesker uten klær. Slik vi kom til verden alle sammen, den dagen vi ble født.

Om du bare forsøkte å gå litt mer naken innimellom så ville du se at livet ble litt bedre, akkurat den dagen. Prøv da vell.

Foto: Wikipedia.org

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Når foreldre mister sitt barn og blir mistenkt

Når foreldre mister sitt barn og blir mistenkt. Man leser i avisene og hører på nyhetene om den lille gutten...

Dyre renter- du bør presse banken!

Dyre renter- du bør presse banken! Bankenes utlåns renter til personkunder er fortsatt svært lav i Norge, og den skal...

Lukk