Viser puppene, får også kvinner til å tenne. Tror du bare menn snur seg eller ser etter kvinner med utringning eller med pupper som tiltrekker seg oppmerksomhet? Vel, det er veldig feil.

Kvinner er verre enn menn, kvinner er også tydeligere på hva de liker og ikke.

De er også raskest med å slenge dritt om andre kvinners pupper, ofte grunnet misunnelse. Det handler om higen etter oppmerksomhet, det har media ikke minst funnet ut av. Leser du artikler i aviser eller på nettaviser, er det ofte en spekulativ overskrift om pupper, som skal få folk flest, også kvinner til å klikke på linken.

Kvinner ser på andre kvinner av flere årsaker, noen tenner på de, andre sammenligner seg selv og sin kropp. Andre ser for å få ideer og inspirasjon til å endre på seg selv.

Pupper og sex, er kommet for å bli. Heldigvis. Vi trenger det. Både puppene og sexen. Hvordan ville verden sett ut uten?

“Viser puppene, får også kvinner til å tenne” må gjerne være en spekulativ overskrift, men den er også riktig, all den tid det er vår påstand.

Vi kan ikke snakke for alle, men vi mener bestemt å vite at sex selger, kvinner og menn i nesten alle aldre, elsker pupper. Og slik vil det forbli i overskuelig framtid.

Det viser all informasjon hva trafikk angår på vår blogg også.

Viser puppene, får også kvinner til å tenne.

Mer enn 90% av alle våre snart 5000 artikler, som har sex eller pupper i overskriften, er også de mest leste. Muligens fordi vi gjennom det siste året, også har skrevet om Norges mest omtalte og sexy blogger, Miss Ninja, som åpenbart gir mer trafikk. Det beviser også at nesten alle våre lesere, søker etter sex på vargas12.com.

Sannheten, og paradokset er, at vi har skreve flere ganger om fotball, både engelsk og internasjonalt, trafikken av disse er mindre enn forventet, nettopp fordi så mange stikker innom for å lete etter sex-relaterte temaer og se bilder av sexy kvinner.

Kroppsfokuset vil bestå, fordi vi – både kvinner og menn vil se pupper, gjerne både påkledd og pakket inn, men ser vi en overskrift med ordet pupp i, så klikker vi automatisk. Det pirrer en nysgjerrighet i oss. Vi liker å se andres kropp, og gjerne de mest forbudte delene, og gjerne av det kjønn som tenner oss mest.

Trafikken på lille vargas12.com er som hos de fleste andre bloggere, opp og ned med årstidene. Ned i juli, opp i januar. Men i mellomtiden, fortsetter vi og levere gode, og inspirerende innlegg for alle, både de som elsker fotball, og de som vil se pupper.

Dessverre er dette et bevis på at de aller fleste som leser blogger, er nyhets-kåte på nakenhet, pupper, rumpe og lår. Vi kommer aldri til å vise pornografisk innhold, da Google og de fleste annonsører mener at dette er skadelig for deres omdømme og renomé, men vi vil aldri slutte å skape kontroversielle overskrifter og ta opp tabubelagte tema.

Vi vil skrive om bollemus, slingrefitte og pupper langt inn i framtiden, heldigvis er det ytringsfrihet, enn så lenge i Norge.

Vargas

Pin It on Pinterest