Luis Suarez kommer i overskriftene med overbittet først, etter å på ny ha mistet fullstendig kontrollen over egne handlinger. Det man ikke trodde skulle være mulig har dessverre skjedd igjen.

I kampen mellom Uruguay og Italia, presterte Liverpool-spilleren på ny å sette tennene i en motspiller. Det var Italias Giorgio Chiellini skulder det gikk utover denne gang. Uruguay vant forøvrig kampen 1-0 mot «Azurri» etter scoring av kaptein Diego Godín.

https://www.youtube.com/watch?v=KdNDPCO9hKE

VM er over for Luis Suarez, mange eksperter tror også at karrieren i Liverpool er over. Når det er sagt, skulle Barcelona være villig til å betale mye penger for 27 åringens tjenester, men det var før Uruguay-spissen satte tennene i en motspiller for tredje gang i sin karriere, noe som selvsagt må få etterspill.

Barcelona kjøper ikke Luis Suarez etter nok en hårreisende og sørgelig oppførsel, vil han i det hele tatt ha noen klubb å komme til etter VM?

England reiser også hjem i skam etter å ikke ha klart å vinne en eneste kamp. VM ble avsluttet med en flau forestilling mot gruppevinner Costa Rica i gruppe D. «Three Lions» havnet helt sist i sin gruppe der Uruguay gikk videre.

Pirlo og Co må reise hjem fra nevnte gruppe D. Italias landslagssjef og fotballpresident har allerede gått av som følge av at Italia ikke gikk videre i Brasil-VM.

Her er de 8 kampene som spilles fra 28. juni til 1. juli og som skal gi oss svar på hvilke 8 lag om går til kvartfinale. 

Som de fleste vet, er det gruppevinner, mot neste gruppes nummer to som utgjør disse kampene. Så langt har det vært mange overraskelser i VM i Brasil. Et VM som har stått for mange fantastiske kamper, masse flotte mål, god fotball og en stemning som i følge kommentatorene, er noe de aldri før har opplevd.

Vi tar noen ørsmå forbehold, spesielt i gruppe E, der både Sveits og Ecuador har 3 poeng hver. Sveits møter Honduras i sin siste kamp og går videre sammen med Frankrike med seier. Ecuador på sin side, klarer seg med et poeng om Sveits taper, men bør helst vinne over Frankrike for å sikre den viktige andre plassen. Her kan målforskjell avgjøre hvem som går videre; om både Sveits og Ecuador vinner sine siste kamper.

Vi tar også et par forbehold om at noen av ‘toerne’ som trenger bare et poeng, tar den plassen de allerede har. Dette gjelder de få gruppen som ikke har spilt alle sine tre kamper.

  • Brasil- Chile
  • Colombia- Uruguay
  • Frankrike- Nigeria
  • Tyskland-Algerie
  • Nederland- Mexico
  • Costa Rica- Hellas
  • Argentina- Ecuador/Sveits
  • Belgia- USA

Kvartfinalene spilles henholsdvis 4. og 5. juli. Hvilken nasjon er din favoritt til å vinne VM i Brasil?

 

Vargas

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Luis Suarez på vei til Barcelona!

27 åringen ble toppscorer i Premier League for Liverpool med 31 mål. Han har spilt fantastisk for Uruguay i Brasil...

Sommerflørten som kan bli alvor…

Sommerflørten som kan bli alvor. Du trenger ikke å sitte alene du som er så flott, klok og smart. Du...

Lukk