Nope! Ikke en sjanse heller, dessverre. Mange vil si at alle som deltar i VM, kan vinne, men slik er det ikke. Det er så vidt vi kan se det – kun seks nasjoner som kan vinne sommerens VM. Der er ikke «Three Lions«.

Premier League er full av spillere fra andre nasjoner enn de engelske, som vurderes til det engelske landslaget. Ikke er det mange gode engelske spillere som spiller i andre ligaer heller. Dette er med på å svekke landslaget, både på kort- og lang sikt.

I løpet av dagene som kommer, vil vil legge fram hvilke nasjoner vi tror kan være med å sloss om verdens gjeveste trofe, men aller først –hvorfor England nok engang må reise hjem uten verken heder eller ære.

Engelske klubblag under FA, det engelske fotballforbundet, er populære verden over, men det hjelper så lite for landslaget som preges av mangel på klassespillere.

Manager for England, Gareth Southgate (47) har langt  mer erfaring som spiller (504 kamper) enn som landslagssjef og ble fast ansatt i november 2016, etter å ha vært assistent under skandalen med Sam Allardyce.

England kan komme seg fra gruppespillet, all den tid de har en enkel gruppe, nemlig Gruppe G, som har Panama, Belgia og Tunisia som motstandere for Southgates menn. Men etter dette, vil det gå som det pleier med «Three Lions» utslått og utskjelt – helt til neste turnering. Sannsynligvis.

I et mesterskap så stort som VM, er det mange fantastiske spillere som ønsker å vise seg fram på den aller største scene, dessverre ser vi ikke så mange spillere fra England som klarer å imponere oss nok over tid i et mesterskap. Det blir så alt for ofte bare nesten.

Englands kamp mot Island i forrige VM, der Island kjempet seg til til velfortjent seier, og gikk videre med sier 2-1 – der Roy Hodgsons menn reiste hjem i skam, er kanskje noe av det svakeste vi har sett, av et engelsk landslag noen gang.

På 12 kamper har England under Gareth Southgate vunnet 6 kamper, spilt 4 uavgjorte og tapt kun to kamper. Men tapene kom mot toppnasjoner  som Frankrike og Tyskland, nettopp disse kanonene som alltid gjør seg godt bemerket i mesterskap.

Hele Englands VM-tropp er her.

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sveriges største blogger er forelsket!

Sveriges største blogger er forelsket! Blondinbella, eller Isabella Löwengrip (27) som hun egentlig heter, er Sveriges blogg-dronning. Etter å ha...

Chelsea-eier flytter til Israel!

Chelsea-eier flytter til Israel! Kontroversene rundt de mediesky oljemagnaten er mange. Chelseas omstridt eier, Roman Abramovich, som selv er jøde,...

Lukk