VM på ski i Trondheim 1997: Det norske gull-laget i stafett takker publikum (Foto: Gorm Kallestad/Scanpix)

– Endelig kan ski festen begynne! Oslo kommer til å stå på hodet de neste dagene, og liker du ikke vintersport generelt og skisport spesielt så går du en grusom tid i møte- ALT kommer til å dreie seg om Marit Bjørgen, Petter Northug og alle andre norske utøvere de neste 12 dagene- Og helt sikkert i mange uker etter det, etter som gull- medaljene renner inn. Det forventes store slem på de fleste øvelsene vi har med utøvere i.

Butikkene, hotellene, avisene og TV- reklamene er smekk fulle av VM stoff lenge før et stav tak er tatt i ærverdige Holmenkollen skianlegg-

Alle vil ha en del av oppmerksomheten rundt vinterens store begivenhet, og dermed får du alt fra, VM pølser, VM øl, VM brød og  VM rabatt på nesten alt, spesielt hvis det blir Gull.

– Jeg mener alle har godt av dette, og få ta del i idrettens enorme gleder og selvsagt de skuffelser som måtte komme. Kjenne på tilhørigheten, fellesskapet og ta del i jubelbruset som det norske folk er best på i hele verden. Vi elsker å vinne og hater å tape, spesielt for Sverige. Og vi er best på det å vinne. Blir VM i Oslo halvparten så fantastisk som OL på Lillehammer var i 1994, så vil vi få en helt utrolig flott opplevelse.

OL på Lillehammer vil for evig tid stå som » THE BEST GAMES EVER»!

USA s største TV selskap CBS,  laget et to timers program, et sammendrag av OL  på Lillehammer. Det ble kalt » Sixteen days in heaven «- Det sier litt om hvilket eventyrlig og fullkomment arrangement dette ble.

Men  det var OL og nå er det VM, da er det opp til oss. Det norske folk som er mer nasjonalister enn alle vi kan like å sammenligne oss med. Svenskene f.eks. De har ikke feiring slik vi har på 17. mai engang. De har noe som kalles «Alle flaggans dag» eller noe i den dur, og de feirer «midsommar afton» som om det var de som fant opp sommeren.

Vi nordmenn er glad i vår nabo, men når det kommer til konkurranser så hater vi alle, og spesielt svensken. Sagt på en annen måte. Vi elsker å banke svenskene gule og blå i alt. Og vi – NORGE – er favoritter til å vinne langt flere medaljer enn svenskene. Og det kommer vi til å gjøre.

Og vi har fordel med hjemmebane. Holmenkollen, der Brå brakk staven den gangen i 82´. /2011/01/hva-er-det-med-bra-og-den-forbanna-staven/ Det mest dramatiske øyeblikket i norsk ski historie. Norges stolthet, og et praktfullt anlegg som er perfekt til å ta norske VM gull i…

– Jeg har tatt høyde for at det er vinterferie i store deler av kongeriket. Og samtidig VM på ski i Norge. Jeg hadde to alternativer. Å dra til Oslo å feire alle triumfene med alle andre i rødt, hvitt og blått. Eller feire seirene på fiendens ( Sverige) arena.   Jeg valgte det siste, og tar med meg klippen til en av de mindre byene over grensen på en skikkelig langweekend. Med ryggsekk, beksøm støvler og vaiende norske flagg!

– Vi har planer om å danse på bordene i spise restauranten- I ført kun truse som har følgende tekst over rumpa » Fuck of Sweden» på den ene og » I love Norway » på den andre. Vel, det er vel å dra det litt langt kanskje. Hadde vært nedtur å blitt kastet ut av hotellet- og gått glipp av Northug´s spesial og Bjørgen´s råskap pga overdreven feiring-

Svenskene blir fort sure også, spesielt hvis de taper for Norge, og det vil skje….

Jeg vil benytte anledningen til å ønske alle norske utøver – Lykke Til! Gjør oss stolte!

Og jeg ønsker alle nordmenn World Wide lykke til, og håper dette ski VM blir det beste noen gang. Husk å heise alle vimpler og flagg for hver eneste medalje vi får.

Det norske flagget er vakrest når det står midt i mellom to andre nasjoners flagg…

Heia NORGE!


Vargas

http://www.expressen.se/sport/2.701/langdskidor/1.2341093/rivalernas-vm-traff-infor-duellen

 http://www.vg.no/sport/ski/vm/2011/artikkel.php?artid=10022200

http://www.vg.no/sport/ski/vm/2011/artikkel.php?artid=10022135

 

http://www.expressen.se/sport/2.701/langdskidor/1.2340244/akarna-som-inte-ar-valkomna-till-vm


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tone Damli- Norges svar på Rihanna

Tone Damli Aaberget- Sogndals jenta  som har lagt pop Norge og skuespiller Aksel Hennie for sine føtter. Tone gjør suksess i nesten...

Oralsex kan gi kreft- Video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=43WWJWWRg5Q[/youtube] - Oralsex er normalt blant alle som har sex, men nå går helsemyndigheter verden over ut -og advarer mot...

Lukk