VOE 

Emilie Nereng best kjent som «VOE» en av Norges mest leste bloggere.

 

Emilie Nereng har endelig startet på ny frisk, noe som ble skrevet på denne bloggen allerede 8. august her og at det ville være dumt å la være å skrive noe mht til sin enorme popularitet. Merkenavnet «VOE» er faktisk verdt en hel del penger, og det kommer Emilie til å merke om hun og folkene som hjelper henne, gjør dette på skikkelig vis. Jeg er helt sikker på at hennes manager David Eriksen har kontroll på nettopp det. Han er også manager for Tone Damli.

Grunnen til at VOE sluttet å blogge er velkjent. Hun følte at det ble for mye stress, det ble mer en belastning enn gøy, og da er det lurt å stoppe. Det verste var kanskje allikevel at hun følte seg tvunget til å stoppe pga så mange stygge, ondsinnede og sjalusi pregede kommentarer som var på grensen til å kunne politi anmeldes. Det er faktisk ikke lov å mobbe, sjikanere eller true noen i et kommentarfelt på en blogg. Og jeg er helt sikker på at de som denne gangen velger å bruke tiden sin på å få Emilie til å slutte å blogge, vil få seg en overraskelse, og muligens en telefon fra ordensmakten.

– Å blogge skal være gøy, inspirerende, interessant, givende og ikke minst være en hobby man kan være stolt av, spesielt for den som er så ung at det skal kombineres med viktig skolearbeide. Alle ungdommer som vet hva en blogg er, vet også hvem «VOE» er. Tenk deg veldig godt om- lenge og vel- før du slenger med leppa, skriver noe du selv hadde blitt lei deg for å lese om deg selv. Å blogge er en morsom hobby, ikke ødelegg det for Emilie Nereng, eller noen andre bloggere.

– Du vet sikkert hva som skjedde 22. juli, og i dagene etter. Norge samlet seg i sorgen, trøstet hverandre og holdt rundt hverandre. De dagene var Norge et bedre sted å være for de fleste til tross for sorgen. Tenk tilbake på de dagene da alle gråt og Norge var i sorg, kanskje du dropper den spydigheten, sleng bemerkningen eller trusselen du ønsket å sende til noen du var irritert på eller sjalu på. Nettopp fordi vi egentlig bør være gode og snille mot hverandre, som vi var i de dagene i juli.

Emilie «VOE» Nereng er en meget begavet, vakker og flott representant for alle bloggere og ungdommer i Norge. Hun fortjener å blogge like mye som deg og meg. Jeg ser også på Emilie Nereng som min venn. Hun skriver veldig godt, og har en bra sangstemme som hun kan komme til å få stor glede av.

Gjør deg selv en tjeneste og skriv på din blogg på din måte, ikke hakk på andre som velger sin. Man skal ikke måtte frykte kommentarer fra noen om det man skriver om.

Jeg ønsker «VOE» alt godt, og velkommen tilbake i bloggosfæren.

– Det er bare snakk om tid før bloggen hennes troner på toppen av samtlige blogglister og det er ikke så rart. Hun er et blogg-ikon av de sjeldne og mange har ventet i smerte og lengsel etter at Emilie skulle starte å skrive igjen. Det har ligget i kortene lenge at det var en pause og ikke helt stopp da hun la ned den forrige bloggen. Nå har hun familien sin og et profesjonelt apparat rundt seg som vil gjøre Emilie rik, og bloggen hennes den største og mest besøkte i Norden om ikke lenge.

Det er ikke vanskelig å forstå.

Lykke til!

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
PST- Janne Kristiansen må gå av

PST- Politiets sikkerhetstjeneste sover i timen og det må lederen Janne Kristiansen ta konsekvensene av. Hun sier til media at...

Samuel Etoo- Verdens best betalte fotballspiller

Overgangvinduet for fotballspillere i Europa stenger 31. august. Etter det kan ikke spillere bytte klubb. Ikke før 1. januar igjen. Mye skal...

Lukk