Asså, det er ikke forbudt å være smart. Og jeg er ikke sjokkert over framgangsmåten konflikten mellom Wulff og Voe har kommet fram. Det kan være avtalt spill, dem i mellom. For å få masse gratis reklame. For alle vet jo at all reklame er god reklame.

Eller det kan være godt planlagt fra Wulff at dette blir en «snakkis», men hun kunne nok ikke sett for seg så store overskrifter som dette! Jeg setter denne overskriften bare for å teste dere litt. Jeg tipper det er veldig mange som er så nyskjerrige over nyheter rundt denne saken at det vil føre til massivt trykk på min blogg når jeg skriver dette. AKKURAT DET, kan det hende at Ida tenkte også. Når hun satte spørsmåltegn ved trafikken VOE hadde på sin blogg.

For hun har jo nese for buiseness, godeste Ida Wulff og det er lov å være smart. Men det er klart, det er jo bare tabloidavisene og den kulørte presse som setter ut rykter, eller skriver usannheter for å selge magasiner eller aviser, eller?

Selvfølgelig ikke! Alle gjør det hvis det gir penger i kassen!

Alle som vil, kan si akkurat det de vil i dette landet, for her er det yttringsfrihet, om det er lov å lyge? Ja hvis det selger så!

Tenk deg nyheten: lille Maddie (hun lille som forsvant fra ferie i Portugal, sammen med foreldrene sine, og fjernet fra sin egen seng) funnet i live, i Tyrkia feks. Så viser det seg at det ikke er sant. Avisen eller TV-kanalen ville ha fått enorm oppmerksomhet og derav kroner i kassa! Moralskt fokastelig og kanskje også ulovlig, men det selger!

Absolutt alt innen media, komunikasjon, markedsføring, seertall, besøkstall, oppmerksomhet og trafikk på bloggen ( for de store som Wulff og VOE), koker ned til å handle om en ting: PENGER!!!

jeg tror begge toppbloggerne i denne saken kan le hele veien til banken takket være oss.

Som sagt, det er lov å være smart!

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Det er sunt å le…

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=GUbpDl91N2U&feature=related][youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uhZ3msTuFZM] Practical jokes er bare så fantastisk morsomme:)

Bloggerens (v)nettregler

1. Man skal ikke snakke stygt om andre bloggere. 2. Man skal snakke sant, så sant det ikke går utover...

Lukk