Hvem er vakrest og hvem er størst i bloggosfæren? Hvilke lister køddes det med, og hvem lyver om hvem?

Det har tydeligvis opparbeidet seg en liten maktkamp  i toppen av blogglistene. Der «VOE» Emilie Nereng, blir beskylt for å ha sin mor som skribent, og sin far som sjefstrikser for alle blogglister… og det spekuleres vedig fra andre bloggere at VOE aldri eller svært sjelden har kommentarer på sine blogg innlegg..

IDA WULFF, som har tronet på listenes topper i lang tid, ser seg for øyeblikket dritt lei av den slags lurerier, og vil vite hvordan listene leses av.

At det er litt juks ute og går sjokkerer meg ikke så veldig, men den mest sjokkerende delen av ryktet var at blogg.no/bootstrap faktisk VET om dette! Om de har innvendinger får de gjerne bruke stemmen sin.

Om det er noe sant i dette ryktet må jeg si jeg er skuffet over flere parter. Jeg tviler ikke på at Voe har utrolig mange lesere, det kan man jo se i kommentarfeltet, men jeg tror også det er begrensninger for hvor mange som faktisk gidder å lese om hår, turn og null livserfaring.

Jeg mener det er grunn til å stille spørsmål til tallene som VOE op blogglisten legger til grunn, da disse tallene er så enromt mye større enn andre bloggeres tall. Jeg vet om feks en blogg som uten tvil ville vært i toppen om de samme kriteriene som VOE`S blogg ville lagt til grunn.

Men siden hverken VOE eller Ida er her og kan forsvare sine plasseringer, så velger jeg å bruke min stemme på bloggosfæren nr 1.

Den vakreste og den mest verdige vinner, om noe sånt noen gang skulle kåres! 

Denne bloggeren kan sitt fag, kan mote, kan skjønnhet, og går foran selv som en fantastisk blogger/ manekeng og modell- og fortjener å være helt på topp på alle mote og blogglister: nemelig! http://nettenestea.com/

Jeg legger meg i støvet og hedrer derfor Annette som blogglisten nr 1 uansett hvem som krangler om kronen!

GRATULERER ANNETTE!!:):)

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sko, sandaler eller mokasiner…

http://www.forzieri.com/usa/deptd.asp?l=usa&c=usa&dept_id=75 Det er enorme mengder utvalg sko for menn også. Men det er ikke alt som passer alle. Derfor må...

Da er det avgjort…

Det blir brygga i nydelige Fredrikstad resten av pinsen- skal du ut møt opp og kose deg i strålende sol!...

Lukk