– Jeg kan erindre at Harald Rønneberg gjorde ting han ikke kunne, og var ikke klar over hvor smertefullt det var heller å bli vokset. Dvs å få kropps-hår fjernet ved at -en kvinne- helst som vet hvordan dette gjøres, drar av deg kropps-hår via det som ser ut som sånn tape med lim som fluer setter seg fast på. Det ser ut til å gjøre jævlig vondt!

Menn er blitt forfengelige så det holder, og jeg er enig i at det meste av hår skal bort, men å vokse seg blir litt for drøyt asså. Kommer aldri til å skje på min kropp. Legg godt merke til at menn hyller verre enn den mest hysteriske kjerring. Kanskje ikke så rart …

Nå er det hotteste balle-voksing! Jo, det er helt sant. Man drar ut hårene med vokspapir. Deilig! NOT!! Ok at det er in med «pornopung» men det er da visse grenser. At man skal gå på en klinikk og sikkert betale dyrt for at en fremmed kvinne skal dra hårene av hele stellet?! Jeg er i sjokk!!

Menn har tatt skrittet. Intimvoksing, eller såkalt brasiliansk voksing, er ikke lenger en typisk kvinneting.

– Mennene som kommer er helt vanlige menn, alt fra familiefedre til svømmere og syklister, forteller daglig leder av Afroditeklinikken i Oslo Ingvild Sæterhaug.

Siden Afroditeklinikken begynte å tilby intimvoks til menn har pågangen vært formidabel.

En vanlig høvel og skum er bra nok. Man trenger hverken en klinikk eller voksing for å få av kropps-hår, og i hvertfall ikke på ballene.

18 prosent av kvinner ønsker at partneren fjerner kjønnshår, mens hele 46 prosent av menn ønsker at partneren skal fjerne kroppens intimhår.

Jeg er klar over at det er populært  å fjerne hår nedentil, men det er forskjell på å barbere seg og skjære av seg hodet.
Forventer du at kjæresten din intimbarberer seg ved voksing?
Eller har du allerede opplevde å bli «drept» av voksing?
Vargas
Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tunnelfrykt? Med rette!

  Sliter du med å kjøre inn i mørke, våte og bratte tunneler? Da er du ikke alene.   -...

Freja 5 år er for feit for forsikringsselskapet

  Forsikringsselskapet "Folksam" i Sverige synes Freja er for tykk og ønsker ikke at hun skal få forsikring hos dem....

Lukk