Voldtekt i Dubai – Man bør vite hvem man besøker! Kommer det muslimer til Norge, så forventer vi at de skal oppføre seg, og følge norske lover og normer. Akkurat slik alle andre gjester med andre religioner gjør når de kommer hit. 

Marte Deborah Dalelv (24) jobbet i Dubai, og skal angivelig ha blitt voldtatt av en medarbeider. Hun valgte å gå til politiet i Dubai for å anmelde hendelsen. Det endte med at hun selv ble arrestert og fengslet.

Voldtekt i Dubai - Man bør vite hvem man besøker!
Foto: Dubai/ Eugene Kaspersky

Voldtekt i Dubai – Man bør vite hvem man besøker!


I følge nasjonale og internasjonale media skal Marte denne uken ha blitt dømt for sex utenom ekteskapet. Den ugifte Marte Dalelv skal være tvunget til å holde seg i ro fram til en eventuell rettssak.

– Etter kort tid fikk 24 åringen sparken via brev fra sin arbeidsgiver, «Al Mana Interiors.» Også kjent som møbelkjeden «The One Total Home Experience.» Eid av svenske Thomas Lundgren. Kjeden har en rekke butikker i Qatar, Kuwait og i Dubai.

Marte er ikke i arrestert, men har blitt fratatt pass slik at hun ikke kan forlate landet som praktiserer sharialover, som i alle deler av loven undertrykker kvinner.

En tragisk sak for Marte som har sittet i Dubai uten å kunne forlate landet siden mars i år da hendelsen skjedde. Dommen kom altså ikke før nå, og den norske 24 åringen er dypt fortvilet.

Saken har fått internasjonal oppmerksomhet og utenriksminister Barth Eide har vært i dialog med Marte Dalelv og myndighetene i Dubai.

Der han gjorde det klart at behandlingen av den norske jenta var helt uakseptabel, og at denne saken satte Dubai i et dårlig lys. Spesielt fordi den har fått slik enorm oppmerksomhet verden over.

Marte Deborah Dalelv er tvunget til å sjekke hvordan forholdene er der hun jobber. Reiser man til et muslimsk land, må man ta de konsekvenser dette krever. Kvinner i muslimske land har sjelden noen stemmerett, rent bokstavelig.

Voldtekt er ikke akseptabelt i noen land, det hjelper allikevel ikke å si det så lenge lovene ikke straffer menn som voldtar, i det landet voldtekten skjer.

Man bør vite hvem man besøker, i Dubai er kvinner ofte likestilt med kveg. Selvsagt ikke riktig, men i Dubai og for deres lov er det riktig, det må alle gjester i landet, på ferie eller jobb forholde seg til.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Drogba tilbake til Chelsea og Fabregas til Old Trafford!

Bare få dager til det braker løs i England nå. Alle divisjoner bortsett fra Premier League, starter allerede 3. august....

Ola-Conny, Sveriges største TV ikon fra Ullared har fått seg dame

"Morgan og Ola-Conny på tur" er sett av mange tusen nordmenn hver uke på TVNorge. Nå kan det populære programmet...

Lukk