Voldtektene i Norge eskalerer, og kvinner er på mange måter fritt vilt. 

Etter terrorangrepet 22. juli har de fleste ressurser hos politiet blitt brukt til å etterforske hendelsene på Utøya og i regjeringskvartalet.

– Andre hendelser, og derav voldtekter blir ikke etterforsket eller svært forsinket etterforsket pga manglende bemanning hos Oslo- politiet. Samtidig går mange politi uten jobb etter endt utdannelse, enda det faktisk ble ansatt mange etter at terroren rammet oss.

Ikke mange nok, helt åpenbart.

 Mange kvinner i Oslo er også midt i sorgprosessen etter 22. juli, samtidig går mange av disse hjem om kvelden og er redd for å bli overfalt. Et kaldt og voldelig samfunn er et faktum. Kvinner er fritt vilt. Politiet står maktesløse.

– Det er også meldt om grove voldtekter i Østfold de siste ukene, og i Bergen er tallet på overfallsvoldtekter fordoblet på et år. Det foreligger anmeldelse på nærmere 50 voldtekter i Bergen regionen så langt i år, mor ca 20 i fjor.

– Oslo er fortsatt voldtekts-hovedstad, og dette må på agendaen til politikerne igjen. Man kan ikke se bort i fra at kvinner i Norges største by er livredd for å gå ut, uansett hvor viktig det er å få kartlagt hendelsene rundt det som skjedde 22. juli.

Her må politiet klare å gjøre begge deler. Men de må få nok ressurser.

Seksuallovbrudd økte med 12,8 %og en økning i antall anmeldelser for voldtekt på 6,9% er registrert i Oslo politidistrikt. Dette er for første halvår i år , mot samme tid i fjor.

Politiet.no

Voldtekt – Kvinner er fritt vilt.

Om du er en kvinne i Oslo regionen så vil jeg gjerne høre i fra deg.

Er det ok å bo i Oslo, med all den volden som skjer, og føler DU deg trygg? Hva mener DU politi, politikere og myndighetene bør gjøre for å gjøre hverdagen din bedre?

Det er bare snakk om tid før nye overfall og voldtekter blir meldt i nyhetene igjen. Hvem blir mishandlet denne gangen?

– Man kan diskutere i dagevis rundt spørsmålet «hvorfor menn voldtar». Det finnes ikke et svar på det, fordi det er mange forskjellige typer mennesker som velger å ødelegge andres liv med å forgripe seg.

– Det man kan se som en rød tråd i overgriperens «signatur» er at han er ikke- europeisk, flyktning uten gyldig oppholdstillatelse, og som har opplevd traumatiske opplevelser uten å få behandling for disse. Ofte har han mange andre kriminelle handlinger bak seg.

Her står utfordringene i kø for politi, og myndigheter. Dette må på handlingsplanen i dag!

Det er helt uakseptabelt at norsk kvinner er fritt vilt i egen by.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Jeg vil ha, jeg vil ha, jeg vil ha

CopyrightVidarKolstad.jpg [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kndbk08uDbQ[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mGfbr2mQN-Y[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qf-69saCyyQ&feature=related[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1kIHXSW4nW8&feature=related[/youtube] - Noen er like sutrete som den figuren " Sippern" som legendariske Trond Kirkvaag spiller så levende...

Utroskap- Ja takk gjerne

Utroskap- Ja takk gjerne. I et forhold så skal et hvert samspill fungere for at forholdet skal vare lengst mulig....

Lukk