Jeg hørte et intervju på radioen som Abid Raja (V) gjorde for P4 som utsendt reporter for noen år siden. Det var sterke saker. Han intervjuet somaliere og pakistanere i Oslo om tema voldtekt.
De mennene som ble intervjuet sa at de norske kvinnene som ble voldtatt i helgene ønsker det selv. De kler seg som om de vil bli voldtatt, og da blir de det.

Uansett hvordan kvinner skal gå kledd skal de få gå i fred, mitt poeng er at innvandrer med kriminell bakgrunn ikke ser på det som feil å voldta kvinner fordi de har kledd seg nesten naken og går ofte svært beruset hjem fra sentrum alene.

Det er snart en ny helg. Det er en overhengende fare for at det vil skje en eller flere voldtekter også denne helgen. Da må de kvinnene skylde seg selv i så fall.

Nå er det skrevet så mye, advart så mange at det ikke lengre skal være mulig å ikke ha hørt om at Oslo er et mekka for de som liker å mishandle og voldta kvinner.

Justisminister Knut Storberget lover tiltak. Lovlig sent, dette var på agendaen i fjor sommer uten at noe ble gjort. Nå kommer det flere politi og andre tiltak endelig.

Problemet er bare at politiet kan ikke være over alt. Nå må kvinnene selv skjønne poenget og ta forhåndsregler.

Ordfører Fabian Stang anmoder kvinner om å ikke gå ut alene i Oslo-natta alene i helgene, det er rett og slett for risikofylt.

Allikevel må ikke kvinner bli for naive heller .Det er liten tvil om at blant de voldtatt Oslo-kvinnene må det være snev av naivitet når det gang på gang advares om å gå alene, være for full og i tillegg bevege seg i utsatte områder.

Sist helg ble det meldt om 6 voldtekter, og minst 8 arresterte. Det kunne vært null voldtekter om kvinnene tok noen forhåndsregler.

Somalierne på radioen sa rett ut at han trodde kvinnene i Norge er flotte og de blir respektert, men går de halvnakne og er dritings så ber de på en måte om å bli overfalt. Jeg mener det ikke kan forsvare en voldtekt, men somalieren har et poeng.

Foto: Nettavisen.no

Går du med en banan forbi Julius i Dyreparken for å friste han, så kan det hende han banker deg og tar bananen din, uten sammenligning for øvrig.

Moralen må bli, jenter kle på dere, drikk litt mindre og reis med taxi, bli hentet av venner eller familie.

Eller la være å gå ut rett og slett. Det er ikke verdt å få livet ødelagt pga vold og voldtekt.

Oslo by er ikke farlig i seg selv, det er halvnaken kvinner, beruset på vei hjem fra sentrum, der overgriperen ferdes som er kjernen i problemet.

Om det ansettes mange hundre politifolk til, så vil det skje voldtekter i Oslo allikevel, fordi politiet kan ikke passe på alle.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bestialske mord i bøker, film og i virkeligheten

Vi kjenner alle til de svært brutale mordene i Jo Nesbø´s bøker om antihelten og politimannen Harry Hole. I "Panserhjerte"...

Gavetips- Det er alltid en grunn for å gi en gave

Kjenner du noen som trenger en oppmuntring, eller det er noen du liker som har bursdag? Det er minst like...

Lukk