[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QAIsxYj3E7k[/youtube]

Steingale Russel Williams- Oberst i det Canadiske flyvåpnet, voldtok og drepe kvinner for så å kle seg i deres undertøy og ta bilde av seg selv i de forskjellig antrekkene- Hvor gærn går det ann å bli, er det lett å spørre?

Uttrykksløs og kledd i svart fortalte Williams retten i Ontario mandag om fetisjen sin for undertøy, melder nyhetsbyrået AP. Han forklarte også at han brøt seg inn i en rekke hjem for å stjele unge pikers undertøy og at han står bak to drap og to voldtekter.

Ifølge AP tok han opp også drapene på video. Det var ofte tenåringskvinner og kvinner i 20-årene som var Williams’ draps- , voldtekts og tyveriofre.

Fremmøtte i retten ble forskrekket da han la kortene på bordet. Roxanne Lloyd, moren til drapsofferet Jessica Lloyd, brast sammen i gråt i retten, mens hun holdt fast i et bilde av datteren hennes. Jessicas bror, Andy, var også svært preget.

– Dette var knusende. Jeg synes han er avskyelig, som spesielt oppsøker unge jenter. Jeg blir sint av å høre om det han har gjort.

En moderne utgave av mr Jekyll and mr Hyde – Han må ha hatt to personligheter. Han var veldig hemmelighetsfull, og vi visste ingenting om familien hans. Men dette innser vi først og fremst i ettertid, forteller nabo og venn George White- som er rystet over avsløringene.

Denne mannen må være en skam for hele det Canadiske militære og befolkningen for øvrig-

Williams levde i et tilsynelatende stabilt ekteskap. Han har en stor militær karriere og har blant annet vært stasjonert utenlands og har ledet den størsten flybasen i Canada. Avsløringene av mannens skyggeside sjokkerte en hel nasjon og det kanadiske forsvaret tidligere i år.

Det finnes ingen grenser for hva et menneske kan finne på å gjøre…

Det er liten tvil om at det er en brutal verden og det har det vel alltid vært- helt til homosapiens overtok kloden-

kilde

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10025584

http://www.dagbladet.no/2010/10/19/nyheter/utenriks/drap/voldtekt/rettssak/13915775/

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kate Middleton – Verdens mest fotograferte kvinne

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3BncJtQlz94[/youtube] Kanskje ikke ennå. Men blir det bryllup mellom henne og tronearvingen i Storbritania prins William, så blir vakre Kate,...

Lav moral også hos lovens voktere

  Det stjeles som aldri før. Og politiets lager får heller ikke være i fred- Beslaglagte ting fra straffesaker og hittegods...

Lukk