Den urbane følelsen. Byen som aldri sover. Besøk en av USAs skumleste byer, Chicago. I spillet» Watch Dogs» som snart er tilgjengelig for alle spill-elskere verden over, får du være med midt i dramaet, midt i ditt livs største utfordring. Midt i byen. «Watch Dogs» kan for mange være det ultimate spillet. 

En forsinkelse fra produsenten har fått mange til å spise negler helt opp til albuen i fortvilelse, nå er spillet rett rundt hjørnet.

Uansett hvilke interesser man har så er de nyeste spillene som lages nå, i en slik dimensjon at du blir både imponert og hektet i løpet av kort tid. Har du brukt litt penger på gode konsoller og de største maskinene i tillegg til en bra skjerm eller TV, vil du får en ytterligere topp spill-opplevelse.

Det er i storbyen i Chicago det skjer. I den virtuelle verden kan alt se likt ut som i virkeligheten. Det skjønner du om du har besøkt byen.

– Myndighetene har innført et totalt overvåkningsregime der de overvåker all trafikk på innbyggernes mobiltelefoner. Hovedpersonen er Aiden Pearce som prøver å kjempe mot overmakten, med ryggen mot veggen. Politiet i denne byen ser ut til å være like korrupt som systemet de jobber for. Finnes det en utvei? Hans gode hacker-egenskaper kommer til nytte i langt større grad enn han kunne ha drømt om.

Spill-elskere verden over vil kunne fordype seg i et spill som faktisk kan ha rot i den virkelige verden, med Edward Snowdens avsløringer og gruppen Anonymous friskt i minne. Alvorlige avsløringer som kan sette en hel verden i fare om de kommer i fiendens hender.

«Watch Dogs» kan du selvsagt spille online mot andre spillere på andre steder i verden. Der kan du bli satt på prøve og du kan få utfordringer du aldri tidlige har møtt, med livet som innsats. Enten du må hacke deg videre i spillet eller må flykte i en dramatisk bil-flukt, eller du blir forsøkt lurt til å gå fra deg dine verdier.

Alle spill har sin agenda, dette er ikke et spill for de med dårlige nerver og rastløshet. Spillet tar til å bli kjent med, men du vil som sagt bli hekta fordi det gir deg det lille ekstra kikket bare de beste spillene kan gi.

Når spillet du spiller er mer lik verden du lever i er det lett å få problemer med å skille spillet fra virkeligheten. Tør du forsøke?

Spillet «Watch Dogs» har lanseringsdato 25. mai. Du har lov til å glede deg allerede nå. Det er den franske spillgiganten Ubisoft som står bak dette meget etterlengtede spillet som har 18 års aldersgrense.

 

Foto: Flickr/  BagoGames

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Champions League finalen- Real Madrid vs Chelsea!

En drømmefinale. Spania mot England og en manager som kjenner de fleste spillerne bedre enn noen andre. José Mourinho var...

Ta en ferie i Spania i år!

Vurderer du en feriereise til utlandet i år? Da bør du ta en titt på hva Spania har å tilby,...

Lukk